Superliga Romaniei „U” Cluj învinge Sepsi Sfântu Gheorghe. Neluțu Sabău, cuvinte mari pentru elevii săi. Bernd Storck, total dezamăgit
Data actualizării:
Data publicării:
Universitatea Cluj a învins pe teren propriu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-0, în a șasea etapă a Superligii.

Universitatea Cluj învinge Sepsi OSK la scor de neprezentare

Formația condusă de Ioan Ovidiu Sabău a învins echipa lui Benrd Storck, scor 3-0, în a șasea etapă a Superligii. „Șepcile roșii” au trecut de covăsneni în meciul de pe teren propriu, în urma căruia au ajuns pe locul 2, cu 12 puncte, cu două mai puțin decât liderul Universitatea Craiova.

Senegalezul Mamadou Thiam a deschis scorul în minutul 38, următoarele două goluri ale partidei fiind marcate de Vladislav Blănuță (59, 70). A fost primul gol pentru african după revenirea sa la „U” Cluj.

Internaționalul moldovean Vadim Rață a fost aproape să înscrie, în minutul 78, dar mingea a lovit bara. De asemenea, și covăsnenii au avut aceeași șansă, prin Marius Coman, în minutul 89, dar fără succes.

Sepsi OSK rămâne cu opt puncte, clasându-se pe a VI-a poziție în clasament. 

În primele șase etape, „U” Cluj a înregistrat trei remize și trei victorii, în timp ce Sepsi Sfântu Gheorghe are două rezultate de egalitate, două înfrângeri și două victorii.

 

Sabău: „Nu ai cum să nu apreciezi asemenea oameni”

„Vreau să-i felicit pe jucători, Muncim mult, sunt disciplinați și au făcut un meci bun. Ne-am dorit foarte mult să obținem această victorie. Mi-a plăcut foarte mult jocul, chiar dacă la început am fost timizi, crispați. Nu ai cum să nu apreciezi asemenea oameni, mai ales că am pus în dificultate un asemenea adversar. 

Mă bucur că și cei de pe bancă au jucat foarte bine. Așa se construiește un grup, mi-a plăcut. Jocul ne dă încredere. Umilință și sacrificiu, doar așa putem câștiga. Trebuie să jucăm și pentru fani.

Noi ar trebui să gândim că suntem o echipă bună, o echipă care se poate califica în play-off. Noi vrem să schimbăm ADN-ul echipei care se lupta doar la retrogradare. Trebuie să arătăm foarte bine. Sigur, e devreme, dar nu mai vreau să fim echipa care mereu pleacă cu șansa a doua”, a spus Ioan Ovidiu Sabău. 

 

Bernd Storck, declarații dure la adresa jucătorilor săi

„Nu aveam nevoie de o astfel de evoluție. E o mare dezamăgire. Am avut șansa să avem posesia, dar am pierdut mingea repede. Ăsta e fotbal profesionist? Trebuie să alergăm după adversar.

Am avut o zi proastă. Am avut multe probleme în ultimele 10 zile. Avem un program, iar unii jucători nu sunt cu noi, pentru că nu respectă regulile. Asta e ceva nou pentru mine. În mod normal nu avem nevoie de aceste reguli.

Trebuie să sufere după ce au creat astfel de probleme. Comportamentul lor are consecințe. Din nimic am primit golul din prima repriză. Trebuie să fim mult mai eficienți în ultima treime a jocului.

Nu mă gândesc la lipsa răbdării conducerii. Mă gândesc la problemele pe care trebuie să le rezolv. Trebuie să reparăm lucrurile negative. Cum am jucat azi a fost o mare dezamăgire”, a spus Bernd Storck, după înfrângerea de luni seară.

Echipe de start

Universitatea Cluj: Gertmonas – Chipciu, I. Cristea, Masoero, Boboc – Simion, Codrea – Thiam, Nistor, Bic – Blănuță

Sepsi Sfântu Gheorghe: D. Moldovan – Oteliță, Ciobotariu, Kecskes, F. Ștefan – Kallaku, Alimi, Breij, Siger – Debeljuh, Neskovic


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel