Handbal Ultimul antrenament pentru Rapid înainte de primul meci din grupele Ligii Campionilor. Deplasare la CSM Târgu Jiu
Data actualizării:
Data publicării:
Echipa de handbal feminin a Rapidului dă piept în deplasare cu CSM Târgu Jiu, în ultimul meci dinaintea debutului în acest sezon de Liga Campionilor. Duminică, 8 septembrie, Rapid înfruntă Buducnost în grupele Ligii Campionilor. 

David Ginesta Montes, antrenorul principal al echipei, a prefaţat duelul cu CSM Târgu Jiu. 

"Ne așteaptă un meci greu la Târgu-Jiu dar avem nevoie de cele 3 puncte. E o săptămână importantă, începe și Champions League, dar cred că suntem pregătiți. După victoria cu Cisnădie cred că suntem mai bine, avem mai multă încredere în noi. Ne așteptăm la un meci foarte greu, echipa este susținută cu o atmosferă frumoasă la Târgu Jiu. Trebuie să fim atenți și concentrați tot meciul. Trebuie să ne întoarcem cu cele 3 puncte iar apoi să ne pregătim pentru meciul cu Buducnost", a declarat acesta. 

Dorina Korsos îşi doreşte victoria cu CSM Târgu Jiu drept cadou de ziua sa 

"Mă simt bine, suntem înainte de antrenament, apoi vom pleca la Târgu-Jiu. De ziua mea îmi doresc să aducem acasă cele 3 puncte și ne antrenăm pentru asta acum. Va fi un meci foarte greu, vor juca acasă și sigur vor fi foarte motivate după victoria din primul meci, dar și pentru că acum joacă acasă. Apărarea noastră trebuie să fie compactă, pentru a-i ajuta pe portarii noștri. Sper să dăm și goluri pe contraatac, pentru a ne face jocul mai ușor, iar linia de 9 metri să aibă timp să-și revină", a explicat aceasta. 

Atât Rapid, cât şi CSM Târgu Jiu, au câştigat în prima etapă a Ligii Florilor. Rapid s-a impus acasă cu Măgura Cisnădie, scor 30-22, în timp ce handbalistele de la CSM Târgu Jiu au învins SCM Gloria Buzău, scor 28-25. 

CSM Târgu Jiu - Rapid se joacă miercuri, de la ora 17:30. 

CSM Bucureşti şi Gloria Bistriţa, victorii înainte de duelul direct din Liga Campionilor 

CSM Bucureşti şi CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud au obţinut victorii, marţi, în meciurile jucate în devans din etapa a doua a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Campioana CSM Bucureşti a învins-o în deplasare pe nou-promovata CSM Slatina cu 33-24 (20-13).

Emilie Hegh Arntzen a marcat 5 goluri pentru tigroaice, iar Inger Smits, Trine Oestergaard Jensen şi Monika Kobylinska au înscris câte 4 goluri. Portarul Gabriela Moreschi a reuşit 10 intervenţii.

Sanja Premovic şi Nada Corovic au reuşit câte 4 goluri pentru gazde, iar portarul Merve Erbektaş a avut 9 intervenţii.

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a dispus de SCM Gloria Buzău cu 31-29 (17-15).

Valeria Kirdiaşeva a marcat 6 goluri pentru ardelence, Danila Patricia So Delgado Pinto 5, Sonia Seraficeanu 4, iar portarul Renata Lais De Arruda a avut 10 intervenţii. De la oaspete s-au remarcat Diana Ilina, cu 5 goluri, Christine Karlsen Alver 4, precum şi portarul Ana-Maria Măzăreanu, cu 9 intervenţii.

CSM Bucureşti şi CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud au maximum de puncte, şase.

Cele două echipe se vor înfrunta pe 7 septembrie, la Bistriţa, în prima etapă din Grupa A a Ligii Campionilor, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Handbal

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...

Superliga Romaniei UTA Arad remizează pe teren propriu cu FC Hermannstadt

Partida dintre arădenii conduși de Mircea Rednic și...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Stadionul „Michael Klein” își schimbă denumirea! Ce nume va purta terenul echipei Corvinul Hunedoara

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a spus de ce Oţelul nu a mai făcut niciun transfer. Mesaj pentru jucători înainte de meciul cu Gloria Buzău

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

pixel