Fotbal international "Ultimul dans" între Messi şi Ronaldo, un fake news. Clubul lui David Beckham spune că nu va juca în Arabia Saudită
Data actualizării:
Data publicării:
Marţi, 21 noiembrie, au apărut informaţii conform cărora în luna februarie Inter Miami va participa la un turneu în Arabia Saudită, turneu la care ar urma să fie şi Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo. 

Inter Miami, echipa la care joacă celebrul fotbalist argentinian Lionel Messi, a dezminţit, marţi, că s-a angajat să dispute în luna februarie un turneu în Arabia Saudită, contrar unui anunţ al promotorilor saudiţi al acestei competiţii, informează AFP.



"Un anunţ a fost făcut astăzi, în care se afirmă că FC Inter Miami va disputa Riyadh Season Cup. Este inexact", a afirmat Inter într-un comunicat dat publicităţii.

Conform organizatorilor tradiţionalului turneu Riyadh Season Cup, Inter Miami a fost invitată să joace cu echipele saudite Al Nassr şi Al-Hilal, iar ideea este de a organiza un meci care îl pune faţă în faţă pe Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo (Al Nassr), unul din ultimele meciuri, dacă ultimul, între cei mai mari doi jucători ai secolului XXI.

Lionel Messi, de opt ori câştigător al "Balonului de Aur", şi Cristiano Ronaldo, cvintuplu câştigător al prestigiosului trofeu, s-au întâlnit de 37 de ori în cariera lor, dintre care de 30 de ori în "clasico" spaniol, pe când argentinianul juca la FCC Barcelona şi portughezul la Real Madrid.

Conform statisticienilor din fotbal, Messi a câştigat de 17 ori şi Ronaldo de 11 ori, iar 9 confruntări s-au încheiat la egalitate.

Ultimul meci dintre cei doi a avut loc pe 19 ianuarie 2023 la Riad, un amical câştigat cu 5-4 de PSG-ul lui Messi în faţa unei selecţionate a celor mai buni jucători din Arabia Saudită condusă de căpitanul Ronaldo, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international
Tagurile articolului: arabia saudita  fotbal  inter miami  messi  ronaldo 

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel