Superliga Romaniei Ultimul mesaj al lui Jayson Papeau pentru fanii Rapidului şi pentru Dan Şucu
Data publicării:
Jayson Papeau a plecat de la FC Rapid şi s-a transferat în Qatar. 

"Ne-am bucurat mai bine de doi ani de "magia" lui Jay. Francezul va începe o nouă aventură în Qatar. Merci, Papi! Allez, Papeau, Allez!", au scris cei de la FC Rapid pe Facebook. 

Papeau a semnat cu Al Markhiya, echipă din liga a doua din Qatar. 

Ultimul mesaj al fotbalistului pentru fani şi pentru Dan Şucu 

”Iulie 2022, când am ajuns în București, nu mă așteptam la ce se va întâmpla cu mine. După 2 zile, am bifat primul meu joc oficial în Giulești și a fost în cel mai bun derby românesc. În acea zi mi-am dat seama de ceva: a fost alegerea potrivită să mă alătur acestui club.

Aici, în timpul contractului, am întâlnit oameni foarte amabili. M-au ajutat să mă simt confortabil și mi-au dat încrederea lor, de parcă eram deja un membru al familiei. Nu pot să-i menționez pe toți, dar antrenori, personal medical, gașca media așa cum le numesc eu etc..

Și cu siguranță jucători. Am avut momente bune, am avut momente proaste, dar asta este viața. Personal, am apreciat această experiență alături de voi toți, m-ați ajutat să cresc, ca fotbalist și ca bărbat, așa că am vrut doar să vă mulțumesc, băieți. Vestiarul nostru a fost uimitoar, o adevărată familie.

Și, de asemenea, le mulțumesc foarte mult oamenilor care lucrează în spate, au ajutat atât de mult clubul. Mențiune specială pentru patronul Șucu

La final, vreau să fiu recunoscător fanilor. Vă mulțumesc pentru ceea ce mi-ați făcut, vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat, în vremuri rele și bune, vă mulțumesc pentru impactul pe care îl aveți pentru club și jucători, vă mulțumesc că ați cântat 90 de minute la fiecare meci, vă mulțumesc pentru mi-ați dedicat un cântec, mulțumesc pentru ceea ce sunteți. Unul dintre voi”, a scris Jayson Papeau, pe Instagram.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel