Superliga Romaniei Un fotbalist de la Oţelul, convocat la naţionala U20 a României pentru meciurile cu Anglia şi Germania
Data publicării:
Un fotbalist din lotul Oţelului merge la naţionala U20 a României. Costin Curelea, selecţionerul naţionalei, i-a trimis scrisoarea de convocare. 

Este vorba despre tânărul fundaş David Maftei. 

"Fundașul nostru se va alătura Lotului Național U20 al României, ce va disputa meciuri în cadrul competiției Elite League U20, împotriva selecționatelor similare ale Germaniei U20 și Angliei U20. Mult succes, David!", au anunţat cei de la Oţelul Galaţi. 

David Maftei joacă 1 an la Oţelul Galaţi 

"Talentatul fundaș dreapta David Maftei se află în proprietatea clubului Farul Constanța, însă în sezonul trecut a jucat pentru CSA Steaua București, în Liga 2. Tot în eșalonul secund a evoluat și în campionatul 2022-23, dar la Unirea Dej, de asemenea sub forma unui transfer temporar. După acești doi ani, Maftei are cifre impresionante pentru postul său: 55 de partide de Liga 2 și Cupa României, 5 goluri și 10 assist-uri.

Calitățile sale au ajuns și în vederea tuturor selecționerilor de la naționalele de juniori și tineret. Produs al Academiei Hagi, David a fost convocat atât la reprezentativele Under 16, Under 17, Under 18, Under 19, cât și la naționala Under 21, cu toate că încă are 18 ani", au scris gălăţenii la momentul prezentării.

Maftei este eligibil pentru regula Under 21 și a semnat un contract pe un an de zile, perioadă în care se va afla sub formă de împrumut de la Farul Constanța.

Doi internaţionali moldoveni, convocaţi pentru meciurile din Liga Naţiunilor 

Este vorba despre fotbaliştii moldoveni  Victor Bogaciuc şi Maxim Cojocaru, care au semnat în această vară cu echipa lui Dorinel Munteanu. 

"Jucătorii noștri, Victor Bogaciuc și Maxim Cojocaru, se vor alătura lotului Naționalei Moldovei. Prima partidă, contând pentru Liga Națiunilor, va avea loc pe 7 septembrie, contra selecționatei din Malta. Cel de-al doilea meci, care va fi unul amical împotriva reprezentativei din San Marino, se va disputa pe 10 septembrie. Mult succes, băieți!", au transmis cei de la Oţelul. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel