UEFA Europa League Un jucător de la Rijeka, titular contra Corvinului la Sibiu, pleacă în Emirate înainte de meciul retur
Data publicării:
Veste bună pentru Corvinul Hunedoara. Rijeka a decis să îşi vândă un jucător important în Emiratele Arabe Unite. 

Este vorba despre Veldin Hodza, unul dintre cei mai buni mijlocaşi din campionatul Croaţiei. Conform Sportske Novosti, acesta ar urma să semneze cu Al-Jazira, în Emiratele Arabe Unite, iar transferul se va realiza pentru o sumă de aproximativ 3 milioane de euro. 

De altfel, mutarea nu îi surprinde pe fani, în ciuda faptului că Hodza este crescut de club. Damir Miskovic, preşedintele celor de la Rijeka, a spus în repetate rânduri că toţi jucătorii sunt de vânzare. Chiar dacă nu s-au semnat actele, sursa citată afirmă că mutarea va fi concretizată înainte de returul dintre Rijeka şi Corvinul, din turul II preliminar al Europa League. În tur, la Sibiu, Hodza a fost titular şi integralist în egalul dintre cele 2 echipe, scor 0-0.

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, e convins că eliminarea lui RIjeka ar fi un şoc în Croaţia 

Croatul Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că nu îl surprinde modul în care evoluează Corvinul, dar afirmă că în ţara sa va fi un şoc dacă hunedorenii vor fi cei care se vor califica mai departe. 

”Pentru mine nu este surprinzător ceea ce face Corvinul în Europa. Trebuie avut în vedere că a câștigat Cupa României. A eliminat Paksi și joacă atât de bine.

Ieri (n.r. joi, 25 iulie) a fost un alt meci bun. Știu că Rijeka a schimbat puțin echipa. A fost primul lor meci al sezonului, însă Corvinul face o treabă grozavă.

Da, ar fi un șoc în Croația să fie eliminată Rijeka. Toată lumea se așteaptă ca Rijeka să se califice. Pe stadionul croaților terenul este foarte rapid, iar suporterii oferă o energie excelentă. Cred că Rijeka are șanse mai mari să se califice în turul următor”, a declarat Zeljko Kopic.

"Noi visăm să mergem mai departe. Cine nu ne lasă?"

Antrenorul echipei de fotbal Corvinul Hunedoara, Florin Maxim, a declarat, joi seara, după egalul, 0-0, cu HNK Rijeka, din prima manşă a turului al doilea preliminar al Europa League, că încă se joacă această calificare.

"Se putea şi mai bine, dar şi ei au fost periculoşi. Eu sunt mulţumit de cum s-au prezentat jucătorii mei. Am avut şi noi situaţiile noastre, dar dacă nu concretizezi degeaba. Aşa am gândit meciul acesta. Au avut şi ei momente bune, am avut şi noi. Acum vom evolua în deplasare, dar încă se joacă această calificare. Le-am spus şi băieţilor în vestiar acest lucru. Cred în şansa noastră de a merge mai departe. Acolo va fi cu totul alt meci. Ne-au văzut, ne-au simţit, dar şi noi am făcut la fel. Şi eu cred că va fi un meci interesant în retur", a afirmat Maxim la postul Digisport.

Tehnicianul nu crede că jocul formaţiei sale a fost unul de Liga a II-a.

"Nu ştiu dacă antrenorul lor a părut surprins la final. Când spui că joci cu o echipă din Liga a II-a cumva devii favorit şi e normal să fii nemulţumit, cum e cazul lui acum. Dar azi nu cred că am arătat chiar ca o echipă de Liga a II-a. Noi visăm să mergem mai departe, cine nu ne lasă?", a precizat Florin Maxim.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Europa League

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel