Fotbal international Un meci din Arabia Saudită va rămâne în memoria lui Marko Dugandzic toată viaţa. "Am visat toată viaţa la asta"
Data publicării:
Marko Dugandzic, fostul atacant al celor de la Rapid Bucureşti, joacă acum la Al-Tai, în Arabia Saudită. Deşi are doar câteva luni în acest campionat, spune deja că unul dintre meciuri îi va rămâne toată viaţa în memorie. 

Campionatul Arabiei Saudite este inundat de superstaruri, iar acest lucru a dus şi la un vis împlinit pentru Marko Dugandzic. Asta pentru că, recent, echipa sa, Al-Tai, a jucat contra celor de la Al Nassr, echipă la care sunt legitimaţi Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane. 

"Viaţa e diferită aici. Cultura, stilul de viaţă, totul e diferit. Cât despre jucători, în primul meci jucat contra celor de la Al Nassr, când eram lângă Ronaldo pe teren, nu-mi venea să cred ce se întâmplă. 

Te uiţi la el toată viaţa la televizor, Am strâns mâna cu el, dar nu doar cu el, ci şi cu Laporte, Brozovic, Mane. În fiecare club ai un star sau două, dar meciul cu Al Nassr mi-a rămas în memorie. Cum am zis, visezi asta toată viaţa, să împarţi terenul cu aceşti fotbalişti, deci e o senzaţie incredibilă. 

După meciul cu ei, ne aşteaptă Al Hilal, unde iar sunt multe nume. Neymar e accidentat, dar tot au o echipă puternică şi sper să obţinem nişte puncte", a declarat Dugandzic la GSP Live

Întrebat dacă în timpul meciului cu Al Nassr a avut momente în care a fost surprins de ce făcea portughezul pe teren, Marko Dugandzic a spus că "în timpul meciului nu prea ai timp. La încălzire, în schimb, când îl vedeam pe partea cealaltă, mă uitam doar la el. A fost un sentiment grozav, nu pot să descriu cum mă simţeam. Şi colegii mei erau la fel, cred. Să fii pe acelaşi teren cu el şi să joci împotriva lui e incredibil". 

La Al-Tai, Marko Dugandzic este antrenat de Laurenţiu Reghecampf. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel