Superliga Romaniei Un mijlocaş italian de la Genoa, ţintit de Şumudică pentru FC Rapid
Data publicării:
Marius Şumudică vrea noi jucători la Rapid şi ar fi pus deja ochii pe un mijlocaş din Serie A. 

Este vorba despre Filippo Melegoni, de la Genoa, conform informaţiilor Fanatik

Melegoni are o cotă de piaţă de 1,2 milioane de euro. Are 25 de ani şi joacă pe postul de mijlocaş central, acolo unde Rapid îi mai are pe Diogo Mendes, Mattias Kait, Xian Emmers, Jakub Hromada şi Răzvan Oaidă. Pentru Genoa, Melegoni a jucat până acum în 45 de partide şi a marcat 2 goluri. Sezonul trecut, Melegoni a fost împrumutat la Regianna în Serie B, unde a jucat 29 de partide. 

Şumudică a anunţat transferuri la Rapid după victoria cu Poli Iaşi 

”Cu sigurantă, probabil vom face ceva transferuri. Va trebui să renunț la unii ca să vină alții, lista e plină, nu e momentul acum să vorbim.

Craiova e lider, au jucători foarte buni, avem o săptămână ca să pregătim meciul, dar asta nu înseamnă că vom avea mai multe ocazii. Înaintea acestui meci am avut un singur antrenament.

Și totuși am avut unele trasee în acest meci. Nu am ajuns întâmplător să avem acele ocazii”, a spus Șumudică.

Antrenorul Marius Şumudică a debutat cu o victorie la Rapid Bucureşti, 2-1 (1-0) cu Politehnica Iaşi, vineri seara, în Copou, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii de fotbal.

Rapid a obţinut prima sa victorie din acest sezon prin golurile a doi jucători veniţi în această vară, Alexandru Paşcanu (44) şi Rareş Pop (53). Pentru gazde a punctat Goncalo Teixeira (78).

Giuleştenii au început bine meciul şi au marcat în min. 8, prin sârbul Borisav Burmaz, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Ieşenii au avut prima ocazie clară de gol, însă portarul elveţian Benjamin Siegrist a respins şutul lui Andrei Gheorghiţă (22).

Rapid a deschis scorul în finalul primei reprize, prin Paşcanu (44), care a reluat cu capul centrarea perfectă a lui Claudiu Petrila.

În partea secundă, Siegrist a mai avut o intervenţie providenţială, respingând şutul deviat al lui Florian Kamberi (51).

La scurt timp, Rapid s-a desprins pe tabelă, Rareş Pop (53) marcând primul său gol pentru echipa giuleşteană, cu un şut din afara careului, la colţul lung.

Echipa lui Şumudică a avut şi alte ocazii de a-şi mări avantajul, dar Nicolas Samayoa (60) a respins de pe linia porţii mingea trimisă de Cristian Ignat, iar Burmaz (72) a ratat singur cu portarul.

Portughezul Goncalo Teixeira (78) a marcat un gol de kinogramă, cu un şut cu boltă de la 23 de metri, la care Siegrist nu a mai putut face nimic.

Siegrist (81) a salvat golul egalării la reluarea lui Tailson, brazilianul fiind periculos şi în altă situaţie (89), când a şutat la colţul scurt.

Rapid a mai ratat o ocazie imensă, prin Florian Hasani (83), singur cu portarul Jesus Fernandez.

Poli Iaşi venea după o victorie cu FCSB în Ghencea (1-0), scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel