Superliga Romaniei Un nou jucător din Balcani ajunge la Oțelul Galați. Ce post vizează noua mutare
Data publicării:
Echipa lui Dorinel Munteanu începe serios sezonul de transferuri, adăugând în lotul oțelar încă un jucător de primă ligă.

Vasilije Djurić, deja la Vatra Dornei

Mijlocașul central sârb Vasilije Djurić a semnat cu echipa roș-alb-albastră după ce și-a încheiat parcursul la formația FK Radnicki 1923 Kragujevac. Oficialii anunță că el se află în cantonamentul de la Vatra Dornei al oțelarilor pentru pregătirea stagiunii 2024-2025.

Vasilije Djurić, în vârstă de 25 de ani, joacă pe postul de mijlocaș central cu rol ofensiv, însă poate activa și ca mijlocaș de bandă stângă. El și-a încheiat zilele trecute contractul cu FK Radnicki 1923 Kragujevac din prima ligă a Serbiei și a semnat până pe 30 iunie 2025 cu clubul oțelar, cu posibilitatea prelungirii înțelegerii pe încă un sezon. 

Vasilije este fost junior al cluburilor Steaua Roșie Belgrad și OFK Belgrad. Acesta a activat ca senior la OFK Belgrad, Sindjelić Belgrad, TSC Backa Topola, FK Indjija, Metalac Gornji Milanovac, toate din Serbia, iar în urmă cu un an și jumătate a devenit piesă de bază la FK Radnicki 1923 Kragujevac, echipă pentru care a îmbrăcat de 50 de ori tricoul oficial, reușind șapte goluri și cinci assist-uri.

Noul mijlocaș al Oțelului a fost prezent în două meciuri din preliminariile Europa League, sezonul 2020-2021, atunci când fosta sa echipă TSC Backa Topola întâlnea pe FCSB. Atunci, formația bucureșteană termina la egalitate pe terenul sârbilor, scor 6-6, iar la loviturile de departajare se impunea cu scorul de 5-4, fiind stabilit un nou record al cupelor europene. Djurić, introdus în extra-time, înscria în poarta FCSB-ului din postura celui de-al cincilea executant.

Mesajul lui Djurić pentru fanii Oțelului

„Sunt încântat de noua mea echipă și de noii mei colegi. Mă bucur că am ajuns la Oțelul, vreau să fim o echipă tare în campionatul următor, vreau să facem performanță împreună. Îi rog pe suporteri să fie alături de noi. Îi asigur că vom da totul pentru culorile clubului.”, a fost mesajul transmis de către Vasilije.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

pixel