Superliga Romaniei Universitatea Craiova a achiziționat un nou portar, fost jucător al Oțelului. Oltenii l-au împrumutat pe Lazar la Gloria Buzău
Data publicării:
Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunțat două mutări la echipă.

Pleacă David Lazar, vine Relu Stoian

„Mulțumim, David Lazar! Bine ai venit, Relu Stoian! Goalkeeperul David Lazar a fost cedat la formația Gloria Buzău. Îi mulțumim pentru tot și îi dorim succes în continuare! Relu Stoian a semnat cu Știința un contract valabil pe o perioadă de 2 ani.

Noul nostru goalkeeper a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Sepsi OSK, Gloria Buzău și Oțelul Galați. Bun venit în familia Universității Craiova!”, a fost mesajul oficialilor olteni, pe pagina de Facebook.

Transfer important pentru Universitatea Craiova: Alex Cicâldău semnează pe patru ani

După ce a petrecut trei ani în străinătate, Alexandru Cicâldău s-a întors în România, la echipa Universității Craiova. Dorit și de Petrolul Ploiești și FCSB, jucătorul român i-a spus patronului Mihai Rotaru că se va întoarce în Superliga doar dacă poartă tricoul Științei, lucru dezvăluit chiar de către finanțator.

„Cicâldău a spus, înainte să apară în presă discuțiile despre Petrolul, că nu ia în calcul acest lucru. M-a sunat și mi-a spus că nu ia în calcul altceva decât Craiova. Că nu poate veni ca adversar. Cicâldău a fost la Craiova, nu a luat în considerare altă echipă din România. Dacă luăm în calcul legăturile dintre Petrolul și Galata, poate Cicâldău ar fi fost acolo”, a declarat Mihai Rotaru, la ProSport.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel