Superliga Romaniei Universitatea Craiova dă bani grei pe vedetele sale. Ce salariu are Alexandru Cicâldău
Data publicării:
Clubul de fotbal Universitatea Craiova scoate mulți bani din buzunare pentru salariile celor mai importanți jucători ai săi.

Bătălia celui mai mare salariu din Superliga: Alex Mitriță vs. Alex Cicâldău

Dacă până nu demult Alexandru Mitriță, fotbalistul oltenilor care și-a prelungit în vară contractul, era jucătorul din România cu cel mai mare salariu, respectiv de aproape 60.000 de euro pe lună, fotbalistul revenit la Craiova, Alex Cicâldău, se bucură de un salariu mai mare decât colegul său.

Se pare că suma lunară pe care Alexandru Cicâldău o va primi atinge 75.000 de euro, sumă împărțită de Universitatea Craiova și de Galatasaray în acest sezon, fiind astfel cel mai bine plătit fotbalist din Superliga.

Daniel Stanciu a mai dezvăluit că al treilea jucător dintr-un top al celor mai bine plătiți fotbaliști din prima ligă din România aparține tot clubului Universitatea Craiova: Andrei Ivan.

„Cicâldău e cel mai bine plătit jucător din România. În momentulăsta, Craiova are primii trei jucători cel mai bine plătiți jucători din România, cu mult peste ceilalți. Sunt Cicâldău, Mitriță și Ivan, peste jumătate de milion fiecare”, a declarat Daniel Stanciu, la Liga Digisport.

După ce a petrecut trei ani în străinătate, Alexandru Cicâldău s-a întors în România, la echipa Universității Craiova. Dorit și de Petrolul Ploiești și FCSB, jucătorul român i-a spus patronului Mihai Rotaru că se va întoarce în Superliga doar dacă poartă tricoul Științei, lucru dezvăluit chiar de către finanțator.

„Cicâldău a spus, înainte să apară în presă discuțiile despre Petrolul, că nu ia în calcul acest lucru. M-a sunat și mi-a spus că nu ia în calcul altceva decât Craiova. Că nu poate veni ca adversar. Cicâldău a fost la Craiova, nu a luat în considerare altă echipă din România. Dacă luăm în calcul legăturile dintre Petrolul și Galata, poate Cicâldău ar fi fost acolo”, a declarat Mihai Rotaru, la ProSport.

Oltenii au anunțat încă două mutări la echipă, luând decizia de a-l împrumuta pe portarul David Lazar la Gloria Buzău, respectiv de a-l coopta pe fostul portar al Oțelului, Relu Stoian. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a mai evoluat și pentru Sepsi OSK și Gloria Buzău.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel