Superliga Romaniei "Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi
Data actualizării:
Data publicării:
Dorinel Munteanu îşi atrage laude şi din partea foştilor investitori din fotbalul românesc, după startul excelent de campionat cu Oţelul Galaţi. 

Gălăţenii au 4 victorii şi 3 rezultate de egalitate în şapte meciuri disputate în acest sezon. Oţelul are cu un meci mai puţin decât restul echipelor, deoarece partida cu CFR Cluj din etapa a VI-a a fost amânată. 

Marian Iancu, fost investitor la Poli Timişoara, laudă munca depusă de Dorinel la Galaţi şi spune că Oţelul este imaginea în oglindă a fotbalistului Dorinel Munteanu. 

"Sunt echipe sus care lucrează pentru fi acolo, cum e Universitatea Cluj. Şi avem echipe în campionat de mare angajament (n.r Oţelul Galaţi), aşa cum a fost Dorinel Munteanu de când era în teren. Metronom. Intra şi juca, intra şi juca. Aşa e şi echipa lui. Dacă se uită în oglindă, e unu la unu cu echipa. E ca şi cum ar fi el în teren", a declarat Marian Iancu. 

Oţelul, neînvinsă în acest sezon 

În ultima etapă, Oţelul a învins-o pe Sepsi OSK, rezultat care a dus la demiterea neamţului Bernd Storck. 

”Fără falsă modestie, nu am dat nicio șansă adversarului. Acest joc se încheie în seara asta pentru că avem o pauză a naționalei. După începem cu o triplă foarte grea cu Buzău, Dinamo și CFR și vrem să obținem cât mai multe puncte.

Mă bucur că au respectat tot ce le-am zis. L-am preferat pe Alex Pop în ultima clipă. L-am băgat cu succes. Dacă am fost nemulțumit de cei care au intrat la pauză în meciurile trecute, astăzi nu a fost situația.

Am vorbit foarte puțin la începutul jocului cu Bernd Storck. Am auzit că au fost ceva incidente cu poarta. Românisme. Nu știu de ce a apelat la acest lucruri. Nu mă interesează acest aspect. Nu e frumos.

De mai venit, vreau să mai aduc unul sau doi jucători. Să vedem cum facem cu bugetul, nu mai vreau să vorbesc despre asta. Suntem codașii SuperLigii.”, a spus Dorinel Munteanu la flash-interviu.

După dubla care i-a adus victoria Oţelului, Alexandru Pop a transmis un mesaj suporterilor gălăţeni. Acesta a explicat şi discuţia avută cu Dorinel Munteanu înainte de meci, după ce antrenorul l-a introdus în teren pe poziţia de atacant stânga. 

"Am meritat să câştigăm, cu toate că am mai avut meciuri în trecut în care meritam cele 3 puncte şi nu reuşeam să o băgăm în poartă. Mă bucur pentru cele două goluri, pentru că e treaba mea să marchez şi să îmi ajut echipa să câştige. Contează foarte mult pentru mine. Vă daţi seama, asta e treaba mea de atacant. Sper să obţinem în continuare rezultate de genul, să ne facem suporterii fericiţii, să îi aducem în continuare la stadion. Le mulţumesc că au rămas alături de noi. 

Dorinţa mea e să îmi fac treaba cât de bine pot şi să ne atingem obiectivul. Mister a vorbit cu mine înainte de meci, mi-a spus unde vrea să mă joace, m-a întrebat dacă pot, şi i-am zis că pot oriunde în atac. Nu am jucat atacant stânga la Oţelul, dar am jucat la Dej atacant stânga, atacant dreapta şi atacant central. Pot juca toate poziţiile din faţă", a declarat Alexandru Pop. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...

Superliga Romaniei UTA Arad remizează pe teren propriu cu FC Hermannstadt

Partida dintre arădenii conduși de Mircea Rednic și...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...

Superliga Romaniei UTA Arad remizează pe teren propriu cu FC Hermannstadt

Partida dintre arădenii conduși de Mircea Rednic și...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Stadionul „Michael Klein” își schimbă denumirea! Ce nume va purta terenul echipei Corvinul Hunedoara

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a spus de ce Oţelul nu a mai făcut niciun transfer. Mesaj pentru jucători înainte de meciul cu Gloria Buzău

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

pixel