Superliga Romaniei UTA Arad remizează pe teren propriu cu FC Hermannstadt
Data actualizării:
Data publicării:
Partida dintre arădenii conduși de Mircea Rednic și sibienii antrenați de Marius Măldărășanu s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Golurile partidei au fost înscrise de Aurelian Chitu (FC Hermannstadt, min. 64) și Joao Pedro (UTA Arad, penalty, min. 74). Meciul din a noua etapă a Superligii s-a desfășurat pe Arena „Francisc Neuman” din Arad.

Echipe de start

UTA Arad: R. Popa – Dozi, Poulolo, Benga, Trif – Fabry, Van Durmen, Hrezdac – Costache, Kadiri, Omondi

FC Hermannstadt: Căbuz – Oroian, Găman, I. Stoica, Goncalves – Murgia, Ivanov – Balaure, Deaconu, Stoica – Chițu

Marius Măldărășanu, optimist înainte de meciul cu UTA Arad

„Suntem bine, avem un lot destul de echilibrat, îl așteptăm și pe Selimovic și atunci va fi o concurență corectă și normală pe posturi. A venit și Nana, a jucat și el o repriză în amical, cred că două săptămâni se va integra ușor, ușor, este concurență și pe poziția de fundaș lateral, un lucru benefic jucătorilor, asta se va vedea și în jocul echipei. Au mai fost întrebări de la alte echipe despre Murgia, Ianis Stoica, stăteam cu teamă și așteptam să treacă mai repede data de 9 septembrie.

Atmosfera a fost mereu bună, chiar și atunci când nu erau rezultatele dorite, e adevărat că rezultatele pozitive întrețin o atmosferă bună. Nu vreau să mă gândesc că pauza ne-a scos din formă, cred că a fost o perioadă de pregătire normală, în funcție de rezultatul meciului se pot trage concluzii, dacă a fost sau nu una benefică. Un antrenor are timp puțin mai mult decât într-un ciclu săptămânal să își cunoască noii jucători. a declarat Marius Măldărășanu, în conferința de presă premergătoare meciului cu UTA Arad.

Mircea Rednic: „Hermannstadt nu e o echipă pe care să nu o poți bate”

„Întâlnim o echipă ce a avut probleme la început, nu au fost omogeni. Au venit mulți jucători și la ei, e clar că au avut nevoie de timp și același lucru l-am cerut și eu.

Acum Sibiul vine după două rezultate foarte bune. Stau bine ca și joc, ca și moral, așa că va fi un meci greu. Îi cunoaștem, iar pe noi ne interesează să avem atitudine bună, să nu mai ratăm ocaziile pe care mai mult ca sigur ni le vom crea și să luăm cele trei puncte.

Cred că și jocul nostru a crescut, iar Hermannstadt nu e o echipă pe care să nu o poți bate. Suntem într-o situație în care ducem lipsă de puncte, iar pentru noi lucrurile sunt clare. Indiferent cu cine am fi jucat luni, trebuie să câștigăm acasă. Atmosfera va fi cum e de obicei la Arad, sunt sigur că băieții sunt conștienți că e un moment important”, a afirmat Mircea Rednic, înaintea meciului cu sibienii.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel