Fotbal international Valentin Mihăilă spune că şi-a revenit complet după accidentare. De ce a preferat să dea pasă de gol în ultimul meci, în loc să înscrie el
Data publicării:
Valentin Mihăilă este extrem de apreciat la Parma. În ultimul meci, remiza cu Como, 1-1, românul a pasat decisiv la golul Parmei şi a spus de ce a ales această soluţie în loc să înscrie el. 

Parma a remizat cu cei de la Como, scor 1-1, şi rămâne lider în Serie B. Valentin Mihăilă a avut o evoluţie bună, notată cu 6,5 de jurnaliştii italieni. Românul a pasat decisiv la golul Parmei. 

"Nu știu dacă este cel mai bun meci al meu. Ne-am luptat cu toții, am suferit cu toții. A fost un meci greu împotriva unei echipe care a jucat, știam că driblează bine. Mă bucur pentru acest egal și pentru acest punct adus acasă. 

După ce am dat primul gol am avut o șansă bună de a dubla avantajul. În fotbal poți greși, greșim cu toții, am câștigat un punct și tot suntem acolo", a declarat Mihăilă după meci. 

De ce a pasat, în loc să înscrie el 

"Eram în stânga și am preferat să nu risc, l-am văzut pe Benek care era poziționat mai bine decât mine. Și Dennis era în spate, dar nu l-am văzut. 

Sunt bine, mă antrenez bine și nu am avut probleme de când am început anul acesta. Sunt foarte mulțumit de asta", a mai declarat fotbalistul. 

Jurnaliştii italieni îl laudă pe Mihăilă 

”Mihăilă nu mai părea capabil să-și revină. Ceea ce i-a enervat pe fani au fost reacțiile lui: de multe ori părea iritabil, apatic și nervos.

Acest comportament a fost un simptom al perioadei negative pe care o trăia și, combinat cu fragilitatea sa fizică, părea să-și pună în pericol cariera și viitorul în tricoul încrucișat

Partida cu Palermo (n.r. 3-3) a fost probabil episodul care l-a deblocat și mental

A confirmat încrederea enormă în el. Performanțele nu au fost toate excelente, dar spiritul și dăruirea nu mai lipsesc.

Acum Mihăilă simte că a revenit în proiect, e în sfârșit bine fizic și are încredere. Ultimele goluri, împotriva Sampdoriei și Veneției, nu fac altceva decât să-i ofere mai multă seninătate și conștientizare”, au scris cei de la Parma Live. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international Denis Drăguş are un nou antrenor la Trabzonsport

Echipa turcă Trabzonsport are un nou antrenor. Este...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel