Superliga Romaniei Valeriu Iftime iese la atac după ce LPF a amânat meciul FC Botoşani - FCSB. "Pe noi nu ne-a întrebat nimeni"
Data publicării:
LPF a decis amânarea meciului dintre FC Botoşani şi FCSB, din etapa a IV-a a Ligii 1. Partida trebuia să se desfăşoare sâmbătă, 3 august, de la ora 22:00, pe stadionul Municipal din Botoşani. 

"Partida dintre FC Botoșani și FCSB, programată sâmbătă, 3 august, cu începere de la ora 22.00 și contând pentru etapa a 4-a a Campionatului Național SuperLiga României a fost amânată pentru o dată care va fi comunicată ulterior.

Reprogramarea acestui joc s-a făcut la solicitarea clubului FCSB și are acordul clubului organizator, FC Botoșani", a transmis LPF.

În etapa a III-a, FCSB a pierdut pe teren propriu, în Ghencea, cu Oţelul Galaţi, scor 0-2, în timp ce FC Botoşani s-a impus la Constanţa, contra Farului, scor 1-0. 

Valeriu Iftime, surprins de decizia LPF 

“Nu ne-a întrebat nimeni, cum nu te întreabă la o asemenea chestiune. O dau pe interes… eu nu am ce să fac. Nu depinde de noi. Eu aș vrea să se joace acum. Asta e. Poate nu ne mai pun în decembrie. Era mai bine acum, era cald, sâmbătă seara, veneau oamenii. Pierdem un spectacol sportiv”, a declarat Valeriu Iftime pentru Botoșani Online.

Elias Charalambous a mulţumit clubului FC Botoşani pentru că a acceptat amânarea 

Cu toate astea, Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, le-a mulţumit botoşănenilor că au acceptat amânarea partidei. 

”Vreau să le mulţumesc celor de la Botoşani, e ceva special pentru fotbalul românesc, toată lumea vrea să trecem mai departe. Asta aduce un plus fotbalului românesc. E un lucru bun pentru noi. Din nou, mulţumim, Botoşani”, a declarat cipriotul. 

FC Botoşani mai face transferuri 

Liviu Ciubotariu, noul antrenor al botoşănenilor, a debutat cu o victorie, 1-0 contra celor de la Farul Constanţa, iar după meci a spus că Valeriu Iftime i-a promis că va mai face transferuri. 

"Trebuie să mai vină jucători, avem nevoie de concurență pe posturi. Am vorbit cu conducerea, vom aduce întăriri, cel puțin 4-5 jucători”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Iar Valeriu Iftime se ţine de cuvânt. Se pare că jucătorii erau deja pe lista clubului, dar nu fuseseră acceptaţi de fostul antrenor, Bogdan Andone. 

“Mai vin niște jucători pe care îi aveam în box-office de multă vreme dar nu erau acceptați. Acum sper să se întâmple. Avem două săptămâni în care vom lua o decizie bună. Se negociază cu un fundaș central, cu un fundaș dreapta, cu un mijlocaș la închidere. Le-am trimis oferta financiară și așteptăm răspunsul lor”, a spus Valeriu Iftime.

Ştefan Bodişteanu a explicat cui i-a făcut semn să tacă după golul cu Farul Constanţa

"A fost o reuşită specială pentru mine, ţinând cont că am jucat la acel club. Sunt şi primele 3 puncte din acest campionat. Sper să fie un început pentru noi şi să acumulăm cât mai multe puncte din următoarele meciuri. E o reuşită importantă pentru mine, am ajutat şi echipa, a fost un meci foarte bun, cu mult sacrificiu din partea echipei. 

Acel gest a fost pentru unii oameni care nu ştiu ce caută la meciuri, care vin să înjure. Mai bine stau acasă decât să vină să înjure jucătorii. Nu a fost o poliţă, nu am făcut acel gest din răutate pentru nimeni, a fost ceva ce am simţit să fac pe moment. Nu cred că am avut de achitat nicio poliţă. Probabil meritam mai mult acolo, dar nu mai am treabă cu ce se întâmplă sau s-a întâmplat acolo, mă simt foarte bine la FC Botoşani, sunt gata să dau totul pentru echipă şi sper să avem rezultate foarte bune", a declarat Ştefan Bodişteanu. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel