Superliga Romaniei Valeriu Iftime îl vrea pe Ahmed Bani, de la Dinamo
Data publicării:
Dinamo încă nu i-a prelungit contractul lui Ahmed Bani, iar jucătorul ar avea o hârtie de la club care îi permite să se transfere la orice club doreşte, în schimbul unei sume de transfer. 

Potrivit surselor Prosport, suma de transfer ar fi una mică, astfel că deja au apărut doritori pentru jucătorul lui Dinamo. Unul dintre ei este Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la FC Botoşani. 

Dacă e pe piață un jucător precum Bani, normal ca ne interesează. Știu ca au fost discuții acum câteva săptămâni legate și de o sumă de bani, vedem ce se va întâmplă”, a spus Valeriu Iftime, pentru ProSport.

126 de meciuri a strâns Ahmed Bani în tricoul lui Dinamo pe prima scenă, liga secundă, Cupa României sau Liga Elitelor, meciuri în care a înscris de 12 ori și a furnizat 18 pase decisive. 235 de minute a bifat Ahmed Bani în acest sezon în Superliga. În acest interval, jucătorul dinamovist a furnizat două pase decisive. 

Nimeni de la Dinamo nu a infirmat până acum informaţiile. 

Bani, mulţumit de remiza obţinută de Dinamo în Giuleşti 

Ahmed Bani a afirmat la finalul partidei cu Rapid, scor 1-1, în deplasare, că rezultatul este echitabil în opinia sa şi speră că Dinamo se va califica în play-off-ul Superligii de fotbal în acest sezon.

"Da, suntem oarecum mulţumiţi. Şi ei au avut ocazii, şi noi am avut destul de multe şanse prin care puteam înscrie, dar până la urmă cred eu că e un rezultat echitabil. Noi ştiam că au jucători de calitate, am încercat să speculăm punctele lor slabe şi să ne facem treaba. Noi arătăm destul de bine, suntem pe un trend ascendent şi sperăm să fie din ce în ce mai bine. La noi, toţi jucătorii sunt pregătiţi să joace în Liga I şi eu am încredere în ei. Noi sperăm să ajungem în play-off, trebuie să ne luptăm pentru fiecare punct şi apoi vom vedea când se va trage linie", a declarat Bani la televiziunile deţinătoare de drepturi de transmitere a meciurilor din Liga I.

Zeljko Kopic a prefaţat meciul dintre Dinamo şi Universitatea Craiova, de pe stadionul Arcul de Triumf, şi spune că echipa lui Gâlcă e mai bună decât Rapid, ultima adversară a "câinilor". 

"Este al doilea derby pentru noi în şapte zile, după meciul cu Rapid. Întâlnim o echipă puternică, aflată în acest moment pe primul loc în clasament în Superliga. Îi respectăm, au jucători cu mare calitate, dar jucăm în faţa propriilor suporteri, trebuie să fim mental foarte puternici, să practicăm un fotbal bun şi să ne luptăm pentru cele trei puncte. Eu i-am analizat foarte bine, au individualităţi în echipă, e o echipă de calitate, au un antrenor de calitate, cu experienţă. Nu este surprinzător că au un parcurs bun în acest sezon. Comparativ cu Rapid cred că Universitatea Craiova este mai bună, joacă un fotbal mai bun în acest moment. Respectăm Craiova, este o echipă foarte bună, dar vom face tot ce ne stă în putinţă să jucăm cel mai bun fotbal al nostru şi vom vedea ce se întâmplă", a declarat Kopic.

Tehnicianul croat consideră că în Superliga României pot apărea oricând surprize: "În Superliga pot apărea întotdeauna surprize, toată lumea luptă. Va fi un meci de luptă, cu un adversar puternic. Va fi un test bun pentru noi, sper ca toată lumea care va fi mâine pe stadion să se bucure de un fotbal frumos".


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel