Superliga Romaniei Victor Angelescu vrea ca Rapidul să învingă Oțelul în Giulești. Ce spune despre victoria cu Unirea Slobozia
Data publicării:
Echipa Rapidului a reușit să obțină victoria în duelul cu Unirea Slobozia, scor 2-1, următoarea partidă fiind programată sâmbătă, 28 septembrie, în fața celei de-a doua clasate, Oțelul Galați.

Clubul de fotbal FC Rapid a trecut prin numeroase schimbări încă de la finalul sezonului trecut, când giuleștenii au trebuit să se mulțumească cu ultima poziție din play-off. De atunci, în cadrul clubului au început diverse reforme, de la staff, până la antrenor și jucători. Chiar dacă planurile privind schimbarea echipei în sezonul 2024/2025 al Superligii în frunte cu antrenorul nord-irlandez Neil Lennon nu au reușit, oficialii rapidiști încă luptă pentru accederea în primele șase locuri din campionat.

Victor Angelescu, acționarul minoritar al clubului de fotbal, a declarat că jucătorii conduși de Marius Șumudică trebuie să obțină victoria în meciul următor, cu elevii lui Dorinel Munteanu, mai ales după ce startul de sezon nu a fost cel visat: echipa Rapidului nu a reușit să obțină nicio victorie în Giulești.

Rapid, nicio victorie în Giulești, în actualul sezon

„Ne bucurăm și noi că am bătut. Am fost bucuroși, dar nu reprezintă nimic. A fost a doua victorie, încă suntem departe. Avem doar 12 puncte și nu putem să ne bucurăm prea mult.

Realitatea este că până acum avem un sezon slab, iar jucătorii trebuie să realizeze că nu putem să facem nuntă după fiecare victorie. Mai ales că acum am jucat cu Slobozia, nu cu o echipă care are pretenții de play-off. Orice victorie ne ajută. Dar am o amărăciune și sunt puțin supărat. Nu ne putem bucura după o victorie cu Slobozia.

CITEȘTE ȘI Dorinel Munteanu vrea să fie respectat de suporterii Rapidului. Oțelul Galați revine în Giulești

Suntem Rapid și ar trebui să fim în primele șase (echipe) la ce investiții s-au făcut. E un început. Dacă nu câștigăm cu Oțelul, ne-am bucurat degeaba.  Am avut un început de sezon dezastruos. Dar m-am bucurat la meci. Am făcut un meci bun și cred că este poate primul meci solid făcut, nu doar pe o perioadă a jocului.

Am făcut un joc bun în ambele reprize. Am arătat mai bine fizic. Dar până la urmă am bătut Unirea Slobozia care a promovat acum, să fim serioși. Important este să batem Oțelul. Dacă nu batem Oțelul, suntem o echipă de jumătatea clasamentului și nu îmi doresc asta. Nu avem nicio victorie pe Giulești și nu este normal. Jucătorii trebuie să fie foarte concentrați”, a spus Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

Rapid se clasează pe al 8-lea loc în Superliga, cu 12 puncte, la cinci puncte în spatele celor de la Oțelul Galați, care se află pe locul secund.

FC Rapid primește vizita Oțelului sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 21:30.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel