Superliga Romaniei Victor Becali, comentariu cu tentă rasistă după FCSB - Rapid despre fundaşii roş-albaştrilor
Data publicării:
Impresarul Victor Becali a avut un derapaj după meciul FCSB - Rapid. 

"A fost un meci nefavorabil pentru cei de la FCSB, din păcate pentru ei. Dacă se va termina aşa turul, se relansează campionatul. Mă aşteptam să facă un meci mult mai bun FCSB-ul, pentru că vine după nişte meciuri modeste şi mă aşteptam ca jucătorii să fie mult mai motivaţi, mai concentraţi, să facă o partidă mult mai bună.

Dar, din păcate, şi linia defensivă, se pare că are dreptate nea' Mircea Lucescu - e greu să joci cu doi jucători de culoare pe linia de fund. Rapid a avut şi nişte absenţe, FCSB cred că are un lot mai numeros şi o bancă mai bună, deocamdată Rapid nu are o bancă atât de bună, plus doi accidentaţi. 

Mie nu-mi plac fundaşii centrali! Chiar dacă a dat gol (n.r. Dawa), ce să fac? Mie nu-mi place. Nu este un jucător de nivelul FCSB-ului, din punctul meu de vedere", a spus Becali, citat de Orangesport

După meci, Dawa a spus că nu se teme de criticile lui Gigi Becali 

 

"Cred că în prima jumătate am luat două goluri prea uşor, dar apoi am revenit în joc şi am încercat să marcăm. Asta a fost, acum vom încerca să ne concentrăm pentru următorul meci. Cred că rezultatul nu este corect, pentru că am dominat a doua parte a jocului şi le-am dăruit două goluri.

Cred că ar fi trebuit să muncim mai mult, poate şi tactic. Nu ştiu dacă Rapidul este cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o în acest sezon. Au avut într-adevăr o primă repriză bună, au şi jucători buni, dar au dat două goluri foarte uşor, aşa au câştigat meciul ăsta.

Se mai întâmplă să avem perioade ca asta în care nu câştigăm, dar vom reveni curând şi vom câştiga. Dacă vom pierde primul loc în clasament, OK, asta este, vom lupta şi vom recâştiga primul loc. Drumul e lung, nu este finalul aici.

Nu mi-e teamă de criticile patronului, este doar fotbal, se întâmplă. Dacă va zice ceva, va zice... Nu cred că sunt afectaţi nici colegii mei de criticile lui, sunt jucători puternici", a afirmat jucătorul camerunez.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei
Tagurile articolului: dawa  fcsb  fotbal  impresar  ngezana  rapid  victor becali 

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel