Echipa nationala Victor Pițurcă, fără rețineri despre Adrian Mutu: „Nu ești un bărbat adevărat!”
Data publicării:
Fostul selecționer al României a analizat variantele de antrenori pe care Federația Română de Fotbal le poate lua în calcul.

Victor Pițurcă, hotărât despre selecționerul României

După încheierea parcursului la EURO 2024 de către echipa națională a României, selecționerul Edward Iordănescu a dat de înțeles că viitorul său nu va mai fi acela de antrenor al formației „tricolore”, dar FRF așteaptă încă decizia acestuia, pentru a o anunța cât mai curând.

Despre rămânerea lui Edward Iordănescu la echipa națională, Pițurcă a spus că o caracteristică a antrenorului în vârstă de 46 de ani este aceea de a schimba mereu echipa pe care o antrenează: „Nu știu ce să zic, ăsta este stilul lui. El peste tot pe unde a fost a stat puțin și a plecat. Pentru echipa națională este clar că cel mai bine ar fi ca Edi Iordănescu să-și continue munca.

Cunoaște foarte bine jucătorii, are o anumită relație cu ei. El e cel mai indicat antrenor în acest moment. Acum depinde de el. El știe foarte bine ce are de făcut, pentru el și familia lui. Am văzut că a implicat familia în chestia asta. Eu sper să rămână”, a  spus Pițurcă, potrivit Fanatik.

„Chiar a făcut o greșeală pentru că și-a dat demisia”

De asemenea, despre o altă variantă pe care Federația Română de Fotbal o poate lua în calcul, respectiv Adrian Mutu, antrenor liber de contract în acest moment după demisia de la CFR Cluj, Pițurcă a răspuns într-un mod tranșant.

„(n.r. Îl vedeți pe Adrian Mutu ca selecționer al României?) Mutu avea un traseu bun, dar a dat puțin înapoi după rezultatele de la CFR Cluj.

Chiar a făcut o greșeală pentru că și-a dat demisia. Nu era primul antrenor care a pierdut de o asemenea manieră (n.r. Corvinul - CFR Cluj 4-0).

El trebuia să treacă peste astfel de momente. Nu ești un bărbat adevărat dacă renunți!”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit digisport.ro.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Neil Lennon a tras concluziile după cantonamentul Rapidului din Slovenia. L-a găsit pe noul "Roy Keane"

Sursa: Agerpres

Aurelian Babuţan, fostul manager sportiv al Oţelului, a semnat cu CSU Alba Iulia

SC Oțelul Galați

Dorinel Munteanu, concluzii după cantonamentul Oţelului. Anunţ despre transferuri, buget, abonamente şi restanţe

Sursa: Agerpres

De ce nu a primit Germania penalty cu Spania, în prelungirile sfertului de finală de la EURO 2024

pixel