Echipa nationala Victor Pițurcă știe care au fost lipsurile echipei naționale: „E inadmisibil pentru fotbalul românesc”
Data publicării:
Antrenorul român a analizat jocul echipei naționale a țării noastre contra selecționatei Olandei, scor 0-3, spunând care sunt problemele din fotbalul românesc.

Victor Pițurcă: „Nu dau vina pe selecționer. E o problemă a fotbalului românesc”

Fostul selecționer al echipei naționale, Victor Pițurcă, a declarat că una dintre problemele formației „tricolore” a fost lipsa variantelor de fundași stânga, reprezentând o problemă a fotbalului românesc, totodată Edi Iordănescu neavând alte variante.

„Olandezii au făcut ce au vrut în flancul nostru stâng. Apoi, chiar dacă nu s-a jucat prea mult pe partea lui Gakpo, este inadmisibil să-l lași pe Rațiu nedublat, în duel unu contra unu cu Gakpo. Ducem lipsă de fundaș stânga.

E inadmisibil pentru fotbalul românesc să mergem la EURO doar cu un fundaș stânga de meserie, Bancu, suspendat de la meciul cu Olanda. Nu dau vina pe selecționer. E o problemă a fotbalului românesc. Nici Mogoș nu poate să joace fundaș stânga”, a spus Victor Pițurcă.

„El e cel mai indicat antrenor în acest moment”

Despre rămânerea lui Edward Iordănescu la echipa națională, Pițurcă a spus că o caracteristică a antrenorului în vârstă de 46 de ani este aceea de a schimba mereu echipa pe care o antrenează: „Nu știu ce să zic, ăsta este stilul lui. El peste tot pe unde a fost a stat puțin și a plecat. Pentru echipa națională este clar că cel mai bine ar fi ca Edi Iordănescu să-și continue munca.

Cunoaște foarte bine jucătorii, are o anumită relație cu ei. El e cel mai indicat antrenor în acest moment. Acum depinde de el. El știe foarte bine ce are de făcut, pentru el și familia lui. Am văzut că a implicat familia în chestia asta. Eu sper să rămână”, a mai spus Pițurcă, potrivit Fanatik.

CITEȘTE ȘI „Dorinel, selecționer”. Variantele pentru un nou antrenor la echipa națională, după incertitudinea rămânerii lui Edi Iordănescu


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
sursa: Pexels

Topul fotbaliştilor români rămaşi liberi de contract în această vară. Trei dintre ei au fost la EURO 2024

SC Oțelul Galați

Dorinel Munteanu, concluzii după cantonamentul Oţelului. Anunţ despre transferuri, buget, abonamente şi restanţe

Sursa: Agerpres

Neil Lennon a tras concluziile după cantonamentul Rapidului din Slovenia. L-a găsit pe noul "Roy Keane"

Sursa: Agerpres

Aurelian Babuţan, fostul manager sportiv al Oţelului, a semnat cu CSU Alba Iulia

pixel