Superliga Romaniei Video - Ioan Ovidiu Sabău impresionează în cantonamentul lui U Cluj. Moment de virtuozitate care aduce aminte de Generaţia de Aur. "Mai talentat decât Hagi"
Data actualizării:
Data publicării:
Ioan Ovidiu Sabău, unul dintre cei mai buni fotbalişti pe care i-a avut România, actualmente antrenor la Universitatea Cluj, a impresionat în cantonamentul echipei din Antalya. 

În cantonamentul studenţilor din Antalya, Ioan Ovidiu Sabău a arătat că încă ştie cu mingea şi a oferit un moment superb de tehnică şi control, aşa cum se poate vedea şi mai jos. 

Fanii Universităţii au reacţionat rapid pe Facebook. 

"Neluțu Sabau a fost mai tehnic decât Hagi. I se lipea mingea de picior. Ce am apreciat cel mai mult la el a fost seriozitatea și faptul că pierdea foarte rar mingea, iar când se întâmpla, alerga de fiecare dată să o recupereze. Deși eu sunt stelist de mic copil, iar el dinamovist, mereu l-am apreciat", a scris un internaut.

"Respect Neluţu Sabău! Să fim mândri că avem o legendă alături de noi şi că Neluţu se identifică cu clubul nostru i"U"bit !!! Mulţumim Neluţu pt ceea ce ai făcut şi pt ceea ce faci în continuare la UNIVERSITATEA !!!", a scris altul. 

"Vom avea ocazia să îi vedem din nou pe toți în primăvară (cu excepția regretatului Daniel Prodan) la meciul de "retragere a generației de aur"", a punctat un alt fan al Universităţii. 

Răzvan Lucescu l-a lăudat pe Sabău 

"Mă bucur enorm pentru Neluţu Sabău, că a revenit în fotbal, şi sper să aibă forţa să depăşească fiecare frustrare care îi vine în cale. Pentru că e cu adevărat un antrenor care poate crea echipe cu mentalităţi puternice, de asta avem nevoie. Nu pot să cred şi nu vreau să cred că ar face chestia asta (n.r. să demisioneze). Probabil a fost dezamăgirea foarte mare, dar el trebuie să rămână, fotbalul românesc are nevoie de Neluţu Sabău. 

A făcut o treabă foarte bună în prima parte a carierei lui, a dispărut, s-a reîntors şi a arătat că este foarte capabil. A luat o echipă pe care a aşezat-o, a organizat-o, avem nevoie de muncă organizată. Hai să zicem că talente există, de bine de rău. Dar am spus de multe ori că nu avem o forţă mentală puternică, cedăm foarte uşor. Ori printr-un joc foarte organizat putem compensa lipsa mentalităţii puternice şi, încet încet, să creştem, să avem din nou rezultate, să facem lucruri frumoase în cupele europene. Românul este înnebunit să participe în Europa şi să dea lovituri acolo. Şi este o atmosferă incredibilă, te face să te simţi cu totul altfel", a declarat Răzvan Lucescu la Templul Sportului. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel