Superliga Romaniei Viorel Moldovan a anunțat ce-i lipsește echipei Rapidului
Data publicării:
Președintele clubului de fotbal Rapid București a analizat formația giuleșteană, punctând care sunt lipsurile din cadrul echipei.

Rapidul nu are un nucleu de bază, spune Moldovan

„Sunt doar trei jucători în echipă acum care erau și anul trecut. E simplu, nu e complicat. Ca să ai o echipă, îți trebuie un nucleu de bază. Noi nu-l avem, trebuie să-l formăm, necesită timp”, a declarat președintele Viorel Moldovan în emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

„Dacă stăm și ne uităm că nu am luat niciun galben, iar adversarul a luat 5, putem spune că ne-a lipsit acea agresivitate. După primul gol am căzut mental, suntem fragili, într-adevăr.

Am văzut antrenamentele, dacă puteți să veniți, v-aș invita să vedeți ce nivel au. Nu înțeleg de ce nu reușesc să transmită în joc măcar 80% din ce dau la antrenament. Calitate deosebită, agresivitate, circulație a mingii… Nu înțeleg ce se întâmplă când începe jocul”, a mai spus Viorel Moldovan.

 

Lui Moldovan îi era teamă dinainte de duelul cu FC Botoșani

Președintele clubului giuleștean recunoștea, înaintea meciului de pe terenul celor de la FC Botoșani, că are anumite îngrijorări.

„Am vorbit cu Șumi (n.r. Marius Șumudică), iar lucrurile sunt pozitive. Așteptăm să obținem victoria la Botoșani, ne dorim acest lucru, sperăm să reușim, pentru că vom avea un adversar dificil în față, știm asta.

Terenul este complicat acolo. Am o temere legat de faptul că va ploua. Am înțeles că s-a refăcut gazonul, dar eu mă tem că va ploua mult. Însă, am încredere că vom putea să câștigăm cele trei puncte.

Ne vor ajuta foarte mult în a mai progresa în clasament. Ne îngrijorează eficacitatea atacanților noștri care a lăsat de dorit, dar nu putem să îi culpabilizăm pe ei în totalitate.

Când lucrurile funcționează foarte bine în angrenajul echipei, atacanții noștri ar putea fi mult mai eficienți. La meciul cu Slobozia am avut mai multă consistență în joc și ne-am creat mai multe șanse de a marca.

Puteam să facem mult mai mult. Și la Iași puteam să tranșăm meciul și să nu mai stăm cu emoții până la final.

A fost lipsă de inspirație în anumite momente, dar dacă lucrurile vor funcționa mai bine colectiv, va fi mai ușor și pentru atacanți să marcheze”, a spus Viorel Moldovan, potrivit Fanatik.

Rapid a înregistrat două victorii, trei înfrângeri și șapte remize în actuala stagiune, acumulând 15 puncte (locul 12).


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel