Superliga Romaniei Viorel Moldovan, concluzie dură după ce Florinel Coman ar fi luat intenţionat cartonaş roşu în meciul cu Oţelul Galaţi. Fotbalistul se apără
Data actualizării:
Data publicării:
FCSB a pierdut meciul cu Oţelul Galaţi, scor 0-2. În minutul 90+6, Florinel Coman a forţat al doilea cartonaş galben şi implicit eliminarea. 

Motivul pare a fi unul strategic. Coman încasase deja un cartonaş galben în minutul 58, ceea ce însemna că urma să fie suspendat la meciul cu CFR Cluj, din etapa următoare a Superligii. O eliminare în meciul cu Oţelul pentru cumul de cartonaşe înseamnă că Florinel Coman va lipsi de la meciul din Cupa României, cu FC U Craiova, dar că la meciul cu CFR Cluj va putea să joace. 

După meciul de pe Arena Naţională de duminică seara, Viorel Moldovan, fostul atacant al echipei naţionale, a tras o concluzie dură. 

"Multă lume o să spună 'mamă, ce inteligenţă, ce şmecherie a făcut Coman, ce strategie au avut oficialii FCSB, că au găsit soluţia asta'. Da, pentru că fotbalul la noi e şmecherie, totul e şmecherie, societatea e şmecherie, politica e şmecherie, peste tot e numai şmecherie", a declarat Viorel Moldovan. 

Florin Coman spune, însă, că nu a vrut să fie eliminat 

După meci, şeptarul FCSB a spus la flash-interviu că nu a vrut să fie eliminat. 

"Ne-am surprins singuri. Am făcut o primă repriză puţin mai ok, cu ocazii. Nu am reuşit să marcăm, am luat acel gol pe o greşeală. Asta este, se mai întâmplă. Dar este o dezamăgire pentru că am pierdut acest meci. Nu am fost noi, nu ne-am regăsit. A fost un meci foarte prost făcut de noi, nu am avut zvâc, am fost o echipă semi-activă. În frunte cu noi, atacanţii, pentru că nu am reuşit să marcăm. 

De trei meciuri marcăm din faze fixe, nu mai avem acelaşi randament pe care l-am avut în etapele trecute noi atacanţii. E o problemă asta. Nu am fost obişnuiţi aşa mai niciodată. 

(n.r. primul cartonaş galben) A vrut să îmi dezlege şiretul de la gheată şi din inerţie m-am lăsat cu mâna pe capul lui. Iar al doilea galben... stăteam în faţa mingii, arbitrul nu a fluierat şi a scos direct cartonaşul galben", a declarat Florinel Coman. 

Întrebat ce i-a spus arbitrul Bârsan înainte de al doilea cartonaş galben, Coman a declarat că "mi-a spus că sunt nervos. Am fost, normal. Am ratat din doi metri o ocazie. Dar, per total, am fost jalnici". 

"Orice jucător vrea să joace fiecare meci, nu m-am gândit niciodată să fac ceva ca să beneficiez de ceva. Trebuie să câştigăm în Cupă, avem acest obiectiv, trebuie să ştergem ce a fost azi. E o dezamăgire, cu toţii suntem vinovaţi pentru joc în primul rând. Ne-am creat ocazii, dar nu am reuşit. Nu am avut o construcţie foarte bună, un joc total jalnic. Am fost nervos, pentru că nu mi-a ieşit nimic. Nu am reuşit să marchez, nu am reuşit să trag echipa după mine", a concluzionat Florinel Coman. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel