Superliga Romaniei Viorel Moldovan, convins că Rapid va învinge Dinamo: „Va fi câștigat meciul, vă garantez”
Data publicării:
Rapid București primește vizita celor de la Dinamo București, duminică seară, în derby-ul celei de-a șasea etape a Superligii.

Ajuns în a șasea etapă a sezonului fără o victorie, clubul de fotbal FC Rapid dorește să dea lovitura în meciul din Giulești. Rapidiștii întâlnesc „câinii roșii” duminică seară, 18 august, începând cu ora 21:30.

Viorel Moldovan, președintele clubului de la începutul „reformei” făcute de acționarul majoritar Dan Șucu, este convins că echipa condusă de Neil Lennon va reuși, în cele din urmă, să obțină prima victorie în stagiunea 2024/2025.

Viorel Moldovan: „Puteți să notați. Va fi un nou început”

„Nu există un moment mai prielnic decât acest derby pentru a ieși din această situație. Sunt convins că se va produce acest declic. Toată lumea este implicată la antrenament, de la antrenori până la jucători. Trebuie să găsim soluția și să o învingem pe Dinamo.

Va fi câștigat meciul, vă garantez. Puteți să notați. Va fi un nou început. După cinci etape, anul trecut echipa avea cinci puncte, adică doar cu un punct mai mult. Nu este ceea ce ne-am dorit, am fi vrut mult mai mult, dar pot exista circumstanțe.

Trebuie să oferim mult mai mult din punct de vedere fotbalistic. Trebuie să arătăm în teren toată această calitate și să arate băieții calitatea pe care o au. Avem nevoie neapărat pentru o victorie pentru a ne debloca”, a spus Moldovan, la emisiunea Fotbal Club. 

CITEȘTE ȘI Viorel Moldovan anunță schimbări la sistemul de joc al Rapidului. „Antrenorul a încercat să aducă un alt concept...”

Totuși, Moldovan recunoaște forma foarte bună în care se află echipa din „Ștefan cel Mare”, spunând că duelul giuleștenilor cu „câinii roșii” va fi unul dificil.

Dinamo se află pe a patra poziție în clasament, cu opt puncte, după ce a reușit trei victorii, o remiză și o înfrângere, în timp ce următorii lor adversari au înregistrat doar patru remize și o înfrângere, clasându-se pe locul 13, cu patru puncte.

„Dinamo este într-o formă foarte bună. La Iași a pierdut doi jucători importanți (n.r. Dennis Politic și Hakim Abdallah, ambii accidentați). Normal că suferi puțin. Au reușit să smulgă un punct pe un teren dificil. Meritul este al conducerii tehnice și administrative. Ne așteaptă un meci foarte greu, este un derby”, a mai adăugat Viorel Moldovan. 

 

Între timp, Neil Lennon vrea să o aducă pe Rapid în top

„FC Rapid nu a mai câștigat titlul de 20 de ani. Sperăm să revenim în top la finalul acestui sezon, dar ne dorim și să progresăm în modul corect. Anul trecut, Rapid a terminat pe locul 6.

Evident că vrem să ne îmbunătățim și să fim în primele trei echipe la finalul sezonului. Dacă vom reuși asta, e clar că îmbunătățirile sunt reale. S-au și cheltuit ceva bani, am adus 4 sau 5 jucători. Facem afaceri bune în Europa de Est, în țări precum Slovacia, Serbia”, a precizat antrenorul nord-irlandez, pentru The National.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel