Superliga Romaniei Viorel Moldovan, criticat de Marian Iancu: „E doar o imprimantă, un avatar al lui Șucu”
Data publicării:
Viorel Moldovan s-a alăturat echipei FC Rapid în vara acestui an, în calitate de președinte al clubului.

Marian Iancu a crezut că Viorel Moldovan își va impune părerea în cadrul clubului de fotbal FC Rapid, odată cu preluarea funcției de președinte. Totuși, spune fostul patron al echipei Politehnica Timișoara, Moldovan urmează ordinele acționarului majoritar, Dan Șucu.

„Am crezut că se va impune, dar nu, e zero, nu are niciun cuvânt de spus”

„Dacă primul an de la revenirea în Superliga am înțeles locul 8-9, ulterior locul 5 ne-a creat speranțe. Ca să vină un loc 6 sub administrarea lui Angelescu, a lui Niculae și în special a lui Șucu, pentru că el le-a derogat din competențe.

Pentru ca acum, începutul celui de-al treilea campionat să fie un dezastru sub conducerea directă a lui Șucu, care și-a asumat-o, care l-a îndepărtat pe Niculae, care l-a scos din linia întâi pe Angelescu în calitatea lui de acționar majoritar și care l-a adus pe Viorel Moldovan.

Am avut mai speranțe, ‘Comisarul’ știind ce înseamnă fotbalul am crezut că se va impune, dar nu, e zero, nu are niciun cuvânt de spus. E doar o imprimantă, un avatar al lui Șucu. Ce spune Șucu, aia scoate Moldovan.

Ca să nu mai zic de ceilalți corporatiști care nu au nicio legătură. Cine face transferurile sunt niște no name. Au pornit-o cu unul, doi jucători, i-au făcut bani imediat și au lăsat obiectivele deoparte. Nu, prin obiective poți să ajungi la mai mulți bani. Dar ca să ajungi la obiectiv trebuie să investești, asta e menirea ta de patron.

Trebuie să investești un milion, 2, 3, 10, 20, ai atins obiectivul și pe urmă stai numai în obiectiv și aduci bani. În special din competiția internă, din cea europeană și după aia din transferuri. Și niciodată nu vinzi valoare înainte să aduci valoare ca să poți să creezi o competiție din care să se vândă valoarea.

Respect foarte mult atacantul Viorel Moldovan, l-am avut jucător, știu profesionalismul lui, corectitudinea lui, un om decent, la locul lui, dar, pur și simplu, nu vreau să aud de conducătorul Moldovan din momentul în care a plecat Rrahmani”, a declarat Marian Iancu, potrivit Fanatik.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel