Superliga Romaniei Viorel Moldovan, discurs în faţa jucătorilor de la Rapid la primul antrenament al lui Marius Şumudică. Avertismentul antrenorului. Cine NU va juca la Rapid
Data publicării:
Viorel Moldovan, preşedintele FC Rapid, le-a vorbit jucătorilor din Giuleşti înainte de primul antrenament al lui Marius Şumudică, noul antrenor al echipei. 

Marius Şumudică îl înlocuieşte la Rapid pe nord-irlandezul Neil Lennon, care a fost demis din cauza rezultatelor slabe şi a jocului neconvingător al echipei. După 6 etape, Rapid are doar 5 puncte în clasament, obţinute în urma a cinci remize şi a unui eşec. 

"Nu neapărat rezultatele au fost argumentele pentru demitere. Până la urmă, jocul pe care l-am prestat a fost. Asta este soarta antrenorilor, am trecut şi eu prin aceste momente, ştiu ce înseamnă un astfel de moment, nu este plăcut, nu este confortabil când un antrenor pleacă. Ne-am fi dorit să realizăm mult mai mult cu Neil, dar nu s-a putut, din păcate. 

Jocul pe care l-am arătat în aceste etape ne-a nemulţumit. Trebuie să construim un fotbal orientat spre înainte, mai ofensiv, mai incisiv. Nu am reuşit acest lucru. Este o mare dezamăgire. Dar sper să ne revenim odată cu instalarea lui Marius Şumudică. O luăm de la capăt", a declarat Viorel Moldovan la Prima Sport. 

Discursul lui Moldovan în faţa jucătorilor 

După ce Marius Şumudică a fost prezentat oficial în faţa jucătorilor, Viorel Moldovan le-a transmis acestora un mesaj din partea conducerii. 

"Începând de astăzi, incepem o nouă etapă băieţi. Uităm trecutul. Ce a fost înainte s-a terminat. Din momentul de faţă, aveţi în persoana lui Marius Şumudică, tată, mamă, frate, soră, orice. El este şeful vostru. Ştie spiritul Rapidului, ştie ce înseamnă acest club. Este un antrenor care a avut rezultate peste tot unde a activat şi am mare încredere că este ceea ce ne trebuie în momentul de faţă pentru a ieşi din această situaţie", a declarat Viorel Moldovan. 

Marius Şumudică, avertisment pentru fotbalişti 

Antrenorul giuleştenilor a venit şi el cu un mesaj, care poate fi considerat un avertisment pentru jucători. 

"La mine cine se antrenează, joacă. Cine nu se antrenează, nu joacă! Vă iubesc, sunteţi copiii mei, chiar dacă meseria pe care am avut-o, de analist TV, a presupus că trebuie să vorbesc că nu jucaţi ce trebuia să jucaţi. Chiar dacă unii dintre voi credeţi că v-am criticat, nu am nimic cu nimeni. Plecaţi de la zero toţi  Cine merită să joace, joacă. Cine nu merită, nu. Nu am venit aici să mă huiduie lumea. Eu trebuie să iau cele mai bune decizii. Sunt foarte fericit, în două zile am dormit 3 ore, a fost visul meu, m-am întors, sper să vă ajut cu tot ce pot eu. Şi credeţi-mă, o să aveţi unul dintre cele mai bune staff-uri care v-a antrenat în viaţa voastră. O să vorbim cu voi peste o lună dacă am avut dreptate sau dacă am vrut să vă păcălesc cu ceva!", a spus şi Şumudică. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel