Fotbal Viorel Moldovan nu a ezitat nicio clipă! De ce „tricolor” are nevoie la Rapid și ce jucător ar alege Florin Răducioiu
Data publicării:
Reprezentanții Generației de Aur au ales doi jucători preferați ai actualei echipe naționale, având în vedere prestația din meciul cu Ucraina.

Reprezentativa României a făcut un meci exemplar în fața primei adversare de la EURO 2024, Ucraina, scor 3-0. După meci, felicitările au fost transmise neîncetat „tricolorilor”, românii așteptând nerăbdători a doua partidă din cadrul Campionatului European de fotbal din Germania.

Viorel Moldovan: „A făcut un meci senzațional!”

Noul președinte al clubului FC Rapid nu ezitat nicio clipă când a fost întrebat ce jucător din formația „tricoloră” și-ar dori să facă parte din echipa giuleșteană. Moldovan a spus că Marius Marin (25 de ani), închizătorul de la Pisa și titular în partida de debut cu Ucraina, este fotbalistul de care are nevoie Rapidul în acest moment.

„Pe Marius Marin l-aș lua la Rapid și mâine, căutăm pe acea poziție. A făcut un meci senzațional, a alergat mult, foarte agresiv, a asigurat zona din fața fundașilor centrali. A fost piesa de care echipa națională avea nevoie pentru a da echilibru în fața fundașilor”, a declarat Viorel Moldovan, la Pro Arena.

Răducioiu: „Eu l-aș fi ales pe Stanciu”


Florin Răducioiu, pe de altă parte, a declarat că l-ar fi ales pe căpitanul echipei naționale, Nicolae Stanciu.

„Marius Marin e un jucător foarte important, e un jucător care îți dă un anumit echilibru, un jucător care e foarte inteligent, are un plasament foarte bun pentru a recupera imediat mingea. Are anumite aptitudini chiar ofensive, nu pierde ușor mingea. E un jucător foarte util. Da, mai toate echipele au nevoie de acest profil de jucător.

Un pic m-a surprins alegerea lui Viorel Moldovan. Eu l-aș fi ales pe Stanciu, am nevoie să dau goluri, am nevoie de creativitate, de fantezie, ceea ce Stanciu poate oferi. Cu siguranță ne-a dat Viorel o idee de ce profil de jucător are nevoie Rapid, dar cu siguranță le va fi greu să îl ia pe Marius.

Habar n-am, nu știu care ar fi prețul. El are contract acum, trebuie o sumă de transfer. Are și altă expunere acum și valoarea lui a crescut, cu siguranță”, a spus Florin Răducioiu.

Echipa națională a României va înfrunta selecționata Belgiei sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 22:00. Meciul se va desfășura pe RheinEnergieStadion din Köln.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

pixel