Superliga Romaniei Vrea Andrei Nicolescu arbitri străini în Superliga? Oficialul Dinamo a explicat tot
Data publicării:
Finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, dorește ca meciurile din cadrul competiției Superligii să fie conduse de arbitri din afara țării noastre.

Andrei Nicolescu nu vrea arbitri străini în Superliga: „În ultimul an calitatea arbitrajului românesc a crescut”

„Nu, nu cred că este un subiect printre cluburile din Superliga (n.r. aducerea antrenorilor străini în Superligă). Eu cred că în ultimul an calitatea arbitrajului românesc a crescut, văd că arbitrii au atenție mult mai mare la detalii.

Cred că și în partea de VAR sunt mai puțin discuții. Eu am încredere în sistemul ăsta.”, a declarat Andrei Nicolescu, într-o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club.

Astfel, administratorul special al clubului Dinamo nu este de acord cu ideea finanțatorul celor de la FCSB, care consideră că elevii lui Elias Chalarambous sunt neîndreptățiți de arbitri în meciurile din campionatul intern de fotbal.

Gigi Becali crede că echipa FCSB este arbitrată incorect, astfel că dorește ca fiecare formație care evoluează în Superliga să aibă posibilitatea de a solicita arbitrarea de către oficiali din afara țării noastre.

Becali: „Orice echipă are dreptul să solicite arbitri străini din Europa”

„Se poate întâmpla ca unul care e în fața ta să-ți mai dea și o bătaie și la revedere. U Cluj, Galați… e greu să le depășești. Sau Petrolul. Dar nu are cum să te bată, doar dacă dă vreo două ‘roșii’.

O să vedem noi și cu arbitrajele astea. Lumea asta așa a fost: ăia tari îi băteau pe aia slabi. Apoi au pus oamenii conducători care să stăpânească. Conducătorii, din cauza puterii, au făcut abuzuri și au creat dictaturi. Apoi s-au făcut legi care s-au perfecționat ca să oprești dictatura și tirania.

Intru eu acum în Parlament și opresc dictatura prinlege. Să comande Liga, ca d-aia suntem asociați. Nu mai poți să faci tu abuzuri precum U21. În comisii la arbitri foști judecători, foști juriști… cum e la FIFA.

Nu că vine unul ‘hai că pun pe tine, Trăilă! Că așa a zis Coldea, că noi comandăm’. Nimeni pe lumea asta nu-și propune să facă performanță la arbitri. Ai auzit vreodată performanță la arbitri?

Ei și-au pus în cap să facă arbitri pe care să-i comande ei. Atunci facem și noi legi și spunem în lege: ‘Orice echipă are dreptul să solicite arbitri străini din Europa, pe care nu-i mai cunosc ei și nu le mai dă Vassaras grade’.

Așa pot să am așa la toate meciurile. Păi și aseară nu s-a arbitrat cu aceeași măsură. Luați să vedeți faulturi, luați să vedeți cu Petrolul. Nu credeam că e ceva concentrat, dar acum cred că e. Nu au curaj să spună, dar le dă direcție. Există ceva!

Luați tot meciul (Sepsi OSK - FCSB) și vedeți cu ce unitate de măsură a aplicat la faulturi”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel