Superliga Romaniei Zeljko Kopic dă un posibil motiv pentru care Dinamo nu a mai transferat niciun jucător. Ce se întâmplă cu jucătorii accidentaţi
Data publicării:
Dinamo este pe loc de playoff în continuare, după remiza cu Farul din deplasare, scor 1-1, iar antrenorul Zeljko Kopic a vorbit despre transferuri, dar şi despre situaţia jucătorilor accidentaţi. 

Concret, acesta a dat un posibil motiv pentru care Dinamo nu a mai făcut niciun transfer în ultimele săptămâni. 

"Aș mai dori doi-trei jucători, vedem, așteptăm. Eu mă gândesc și altfel, strict din punctul meu de vedere: ce putem lua acum, regulamentar, nefiind fereastră de mercato, a jucat ultima oară în luna mai, în cel mai bun caz. Dacă au fost și accidentați... Da, îmi doresc transferuri, dar aștept.

Pentru noi prioritatea este să-i readucem apți în echipă pe cei accidentați. Și va fi, crede-mă! Și să urmărim, atent, cu mintea limpede, ceea ce am putea aduce să crească nivelul la Dinamo", a declarat Zeljko Kopic într-un interviu pentru GSP.

Ce se întâmplă cu fotbaliştii accidentaţi 

"Clar, expiră suspendările lui Selmani și Opruț. Din acest punct de vedere nu avem probleme. Trebuie să vedem care va fi situația accidentaților Boateng, Josh (Homawoo), Bordu (Bordușanu), Hakim (Abdallah) și Florescu. Sper ca unii să fie gata de joc. Boateng era aproape gata încă dinaintea ultimului joc, doar că au reapărut dureri. Eu zic că 2-3 vor fi recuperați. Este greu totuși să faci predicții. Selmani a avut acea problemă medicală cu Botoșani, doctorii i-au zis că ar fi bine să ia o pauză, să-și controleze corpul. Cătălin a fost duminică la echipa națională, a făcut un control medical, i s-a transmis și lui să ia câteva zile de pauză. Cred că vor fi gata de meci pentru următoarea etapă, dacă nu apar probleme neprevăzute.

(n.r. revine Abdallah) Greu de estimat. El se simte bine. Dacă va fi bine în continuare, ar trebui ca de marți (n.red. mâine) să înceapă cu echipa, pas cu pas. A făcut bine antrenamente în ultima perioadă, cu mingea, fără minge, brațul este în regulă", a mai declarat antrenorul lui Dinamo. 

Aproape un an la cârma lui Dinamo 

Zeljko Kopic este aproape să împlinească un an de când este la Dinamo. În acest timp, a salvat echipa de la retrogradare, iar acum luptă pentru un loc de playoff. 

"A fost un an intens. Nu am încetat niciun moment să cred în mine. Când am venit la club, am știut situația, unde vin, ce trebuie să fac și în timp. La finalul sezonului trecut, am știut că am realizat o chestie bună, a fost greu de izbândit, având în vedere unde eram în decembrie 2023. Trebuie să construim ceva pentru viitor, pentru a oferi ceva investitorilor și fanilor. Avem un curs al lucrării. Important pentru mine este să creez această mentalitate puternică a lui Dinamo, un spirit de luptă, să ofer o echipă unită și cu energie. Să oferim un fotbal care să fie recunoscut pe orice stadion. Munca e departe de a fi la sfârșit, suntem doar la început. Ce vrem să facem știm foarte bine. Gândim fotbalul într-o manieră pozitivă, chiar dacă sunt momente ce nu ne convin la finalul unei partide. Eu nu mă gândesc strict la mine: e vorba de club, de echipă, acolo se vede munca mea, să arate jucătorii și Dinamo bine. Și-atunci înseamnă că mi-am făcut treaba!", a completat acesta. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel