Superliga Romaniei Zeljko Kopic i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce finanţatorul FCSB a spus că ar vrea să o scoată pe Dinamo din playoff
Data publicării:
Gigi Becali a anunţat că FCSB se luptă cu Dinamo pentru un loc de playoff, dar antrenorul croat Zeljko Kopic nu e speriat de declaraţia patronului rivalei. 

"Nu am nimic de demonstrat lui Gigi Becali. Pe mine mă interesează echipa mea, suporterii noștri, jucătorii mei. Noi ne dorim să avem propria poveste, să facem echipa noastră mai bună, iar suporterii să fie mândri. Noi trebuie să luptăm pentru noi, nu pentru altcineva.

Trebuie să respect opinia lui. FCSB este singura reprezentantă a României în competițiile europene, e o echipă foarte bună cu jucători experimentați, dar ei au situația lor, noi pe a noastră. Cu siguranță vom lupta în fiecare meci să fim cât mai buni

Ultimul rezultat al Farului (n.r - 0-1 contra Gloriei Buzău) a fost surprinzător, dar așa e campionatul de aici, au fost câteva foarte surprinzătoare în ultima etapă. Au și avut câteva șanse, au lovit bara, însă nu au marcat. Știu că Farul va încerca acum acasă să câștige, însă și noi avem ambiția de a practica un fotbal bun și de a obține un rezultat bun", a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă premergătoare meciului cu Farul.

Cum vede meciul cu Farul şi egalul cu FC Botoşani 

"În această săptămână am analizat jocul din etapa trecută, cu Botoşani, dar şi pe următorul, cu Farul. Încă nu am decis primul 'unsprezece', cred că echipa este într-o formă bună şi am încredere în jucători. Rezultatul celor de la Farul cu Gloria Buzău a fost într-adevăr surprinzător (0-1). Toate echipele luptă, dau tot ce pot în acest campionat. Cei de la Farul au avut ocazii, cred că au fost echipa mai bună, dar nu au punctat. Ştim că acum vor încerca să dea totul, pentru că joacă acasă, pentru a obţine aceste trei puncte, dar avem şi noi ambiţiile noastre de a juca un fotbal bun şi de a obţine rezultate bune", a declarat Kopic.

Tehnicianul croat a spus că dezamăgirea a fost mare după meciul cu FC Botoşani din etapa trecută, în care echipa sa a fost egalată în a doua parte a jocului.

"A fost o dezamăgire foarte mare la meciul cu Botoşani, pentru că a existat acea lipsă de concentrare şi de greşeli tehnice. Dar acesta este fotbalul, trebuie să înţelegem întotdeauna importanţa acestor minute de prelungire. Atunci când conducem pe tabela de marcaj, când reuşim să înscriem, trebuie să ne păstrăm stabilitatea, să menţinem posesia. Dar asta este nu este atât de important, va fi mai important finalul acestui campionat, chiar dacă, desigur, fiecare punct contează. Toate meciurile din Superligă sunt grele, valorile sunt apropiate şi trebuie să lupţi cu toată lumea", a adăugat Kopic, citat de Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel