Superliga Romaniei Zeljko Kopic, neiertător: Universitatea Craiova e mai bună decât Rapid
Data publicării:
Zeljko Kopic a prefaţat meciul dintre Dinamo şi Universitatea Craiova, de pe stadionul Arcul de Triumf, şi spune că echipa lui Gâlcă e mai bună decât Rapid, ultima adversară a "câinilor". 

"Este al doilea derby pentru noi în şapte zile, după meciul cu Rapid. Întâlnim o echipă puternică, aflată în acest moment pe primul loc în clasament în Superliga. Îi respectăm, au jucători cu mare calitate, dar jucăm în faţa propriilor suporteri, trebuie să fim mental foarte puternici, să practicăm un fotbal bun şi să ne luptăm pentru cele trei puncte. Eu i-am analizat foarte bine, au individualităţi în echipă, e o echipă de calitate, au un antrenor de calitate, cu experienţă. Nu este surprinzător că au un parcurs bun în acest sezon. Comparativ cu Rapid cred că Universitatea Craiova este mai bună, joacă un fotbal mai bun în acest moment. Respectăm Craiova, este o echipă foarte bună, dar vom face tot ce ne stă în putinţă să jucăm cel mai bun fotbal al nostru şi vom vedea ce se întâmplă", a declarat Kopic.

Tehnicianul croat consideră că în Superliga României pot apărea oricând surprize: "În Superliga pot apărea întotdeauna surprize, toată lumea luptă. Va fi un meci de luptă, cu un adversar puternic. Va fi un test bun pentru noi, sper ca toată lumea care va fi mâine pe stadion să se bucure de un fotbal frumos".

Kopic se aştepta ca echipa sa să aibă un start bun de campionat, dar consideră că nu a demonstrat încă nimic şi că mai poate creşte valoric în următoarea perioadă.

"Mă aşteptam la un start bun de sezon pentru Dinamo, am lucrat intens. Nu am demonstrat încă nimic, dar cred că suntem pe drumul cel bun. Îi simt pe jucători că sunt conectaţi, pentru moment cred că avem tot ce ne trebuie pentru a fi o echipă de calitate. Cred însă că putem creşte calitativ, că putem practica un fotbal mai bun", a mai spus Kopic.

Echipa de fotbal Dinamo va întâlni, sâmbătă, de la ora 22:00, pe stadionul Arcul de Triumf, formaţia Universitatea Craiova, liderul la zi în clasamentul Superligii, într-un meci din cadrul etapei a 7-a, scrie Agerpres.

Alberto Soro intră în lot 

"Va fi un duel dificil împotriva unui adversar puternic, dar și noi suntem într-o formă bună. Vom face un meci bun și ne vom bucura, împreună cu suporterii prezenți pe stadion, de fotbal. Am muncit și am crezut în noi, ne-am așteptat la un start bun. Încă mai avem de muncit și de îmbunătățit anumite aspecte, dar la acest moment avem tot ce ne trebuie să fim o echipă calitativă.Alberto Soro a intrat în ritmul echipei și va face parte din lotul pentru meciul de mâine. În aceeași situație este și Mărginean, se pregătește cu echipa și va fi în lot", a mai declarat tehnicianul croat. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel