Cupa României Zeljko Kopic, pregătit de meciul cu FC Voluntari din Cupa României. Ce spune despre prețul mare al biletelor
Data actualizării:
Data publicării:
Partida FC Voluntari – Dinamo, din play-off-ul Cupei României, se va disputa miercuri, 28 august, de la ora 19:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu”.

Echipa Dinamo București joacă miercuri, 28 august, de la ora 19:00, meciul din play-off-ul Cupei României cu echipa celor de la FC Voluntari. Meciul de pe stadionul „Anghel Iordănescu” a fost prefațat de antrenorul „câinilor”, croatul Zeljko Kopic.

Kopic: „Ar fi minunat să avem același sprijin pe care l-am avut în meciurile anterioare”

„Echipa este bine. După victoria în fața celor de la (Universitatea) Craiova, moralul, energia, spiritul sunt ridicate, dar avem un duel dificil mâine. Știm totul despre cei de la FC Voluntari, ei vor fi motivați, vor da totul împotriva noastră, iar noi trebuie să fim la un nivel optim pentru a ne califica în grupe. Sigur, Maxime Sivis și Josué Homawoo nu vor fi în lot din cauza cartonașelor roșii, iar Dennis Politic și Petru Neagu sunt în proces de recuperare, dar toți ceilalți jucători sunt pregătiți pentru meci. 

Avem nevoie de înlocuitori pentru jucătorii care au primit cartonașe roșii, dar cum am spus de multe ori, avem destui jucători pentru a-i introduce în joc, unii vor intra în prima repriză, alții vor avea oportunitatea de a intra în cea de-a doua. Vedem până mâine, dar pentru mine e important faptul că echipa e într-o formă bună și că e pregătită pentru meciul de mâine.

Am un respect mare pentru FC Voluntari. Din păcate, ei au retrogradat în a doua ligă, dar dau tot ce pot în acest sezon să promoveze, au o echipă formată din jucători tineri, dar și fotbaliști cu multă experiență. Au o echipă bună, iar noi trebuie să fim la cel mai bun nivel mâine.

Am auzit (n.r. - despre prețul mare al biletelor), dar nu pot spune nimic despre asta. Am înțeles că pentru mulți fani vor fi scumpe, dar ar fi minunat să avem același sprijin pe care l-am avut în meciurile anterioare.

Am fost pe stadionul lor în weekend, iar gazonul e bun, mai bun decât cel de pe 'Arcul de Triumf'. Va fi un meci dificil, chiar dacă noi mereu jucăm pentru victorie, o să fie greu. Am vorbit deja cu jucătorii despre asta, să fie pregătiți să lupte mâine”, a spus antrenorul Zeljko Kopic în conferința de presă dinaintea întâlnirii cu FC Voluntari.

Prețurile biletelor la meciul din Cupă, motiv de scandal între cluburi

Cei de la FC Voluntari au pus prețuri considerate mult prea mari pentru meciul din play-off-ul Cupei României, cu Dinamo București. Concret, în sectorul rezervat oaspeților, un bilet costă 80 lei, conform Fanatik, în timp ce la tribuna 1 și tribuna 2, spectatorii trebuie să scoată din buzunare 120 lei, respectiv 150 lei. 

Cu toate astea, Bogdan Bălănescu, directorul general al celor de la FC Voluntari, spune că galeria celor de la Dinamo va primi bilete cu preț preferențial. 

„Suporterii lui Dinamo au 230 de bilete la prețul de 50 de lei unul. Biletele acelea nici nu au fost puse în vânzare, le va primi galeria. Prețurile din celelalte sectoare sunt normale, nu e nicio strategie anti Dinamo”, a declarat Bălănescu, conform sursei citate. 

Reacția dinamoviștilor la adresa prețurilor uriașe

„FC Voluntari trebuie să respecte regulamentele FRF, drepturile suporterilor dinamoviști și regulile de fair-play!

Dinamo 1948 semnalează încălcarea flagrantă a prevederilor art. 56, alin. 4, lit. I, teza a 2-a din ROAF FRF de către clubul FC Voluntari, care a stabilit pentru suporterii dinamoviști un preț cu 50 de lei mai mare decât cel regulamentar.

Concret, pentru meciul din play-off-ul Cupei României, care se va desfășura miercuri, 28.08.2024, FC Voluntari a pus în vânzare pentru suporterii oaspeți bilete pornind de la tariful de 80 de lei, în condițiile în care limita maximă din prevederile regulamentare citate este de 30 de lei!

Ne confruntǎm, în mod evident, cu un demers abuziv, care trebuie imediat îndreptat. Prin stabilirea discreționară a unor tarife excesive se încalcă dreptul legitim al fanilor de a asista la meci, situație care creează prejudicii fenomenului fotbalistic în ansamblu.

Descurajarea prezenței suporterilor în tribună reprezintă o practică inacceptabilă, care contravine atât regulamentelor Federației, cât și sensului firesc al oricărei competiții sportive.

Solicităm clubului FC Voluntari să elimine tariful abuziv și să returneze diferența de 50 de lei suporterilor care au plătit deja un preț excesiv și neregulamentar! Menționǎm cǎ Dinamo 1948 a sesizat și forurile competente sǎ remedieze aceastǎ situație.

Reamintim colegilor de la FC Voluntari, cât și tuturor celorlalte cluburi care ar putea fi tentate de practici similare, că, dincolo de rivalitățile sportive, suntem parteneri de competiție!

Nu trebuie 'să otrăvim fântânile' doar pentru a împiedica suporterii echipei adverse să-și încurajeze favoriții”, au transmis dinamoviștii.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Cupa României

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...

Superliga Romaniei UTA Arad remizează pe teren propriu cu FC Hermannstadt

Partida dintre arădenii conduși de Mircea Rednic și...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Stadionul „Michael Klein” își schimbă denumirea! Ce nume va purta terenul echipei Corvinul Hunedoara

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a spus de ce Oţelul nu a mai făcut niciun transfer. Mesaj pentru jucători înainte de meciul cu Gloria Buzău

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

pixel