Superliga Romaniei Zeljko Kopic spune că Dinamo trebuie să fie mulţumită cu egalul din Giuleşti
Data publicării:
FC Rapid şi Dinamo au remizat, scor 1-1, în etapa a VI-a din Liga 1. Zeljko Kopic, antrenorul dinamoviştilor, a transmis că echipa sa trebuie să fie mulţumită de rezultat, dar şi că meciul ar fi putut fi câştigat. 

"Trebuie să fiu mulţumit cu acest egal ţinând cont că am jucat în deplasare cu Rapid. Dar am rămas cu senzaţia, în special după prima repriză, că ne-a lipsit doar puţin mai multă atitudine pentru a câştiga toate cele trei puncte. Însă după greşeala pe care am făcut-o în defensivă, când adversarii au primit acel penalty şi au condus pe tabelă, cred că trebuie să fim mulţumiţi cu un punct", a afirmat antrenorul croat.

"Din păcate continuăm să facem aceste greşeli în apărare şi astfel primim multe goluri. Trebuie să ne concentrăm mai mult, să ne îmbunătăţim jocul în acele momente dificile din timpul unui meci. Dar acum pot să spun că mergem în direcţia bună, nu sunt surprins de asta, dar trebuie să muncim în continuare pentru a realiza ceea ce ne dorim toţi la Dinamo", a adăugat el.

Kopic a explicat că atacantul Dennis Politic, accidentat în etapa precedentă cu Poli Iaşi, va lipsi cel puţin 4 săptămâni. "El nu va reveni prea curând pe teren. Mai are nevoie de 3-4 săptămâni cu siguranţă pentru a putea juca din nou", a precizat tehnicianul, citat de Agerpres.

Ahmed Bani vede egalul ca pe un rezultat echitabil 

"Da, suntem oarecum mulţumiţi. Şi ei au avut ocazii, şi noi am avut destul de multe şanse prin care puteam înscrie, dar până la urmă cred eu că e un rezultat echitabil. Noi ştiam că au jucători de calitate, am încercat să speculăm punctele lor slabe şi să ne facem treaba. Noi arătăm destul de bine, suntem pe un trend ascendent şi sperăm să fie din ce în ce mai bine. La noi, toţi jucătorii sunt pregătiţi să joace în Liga I şi eu am încredere în ei. Noi sperăm să ajungem în play-off, trebuie să ne luptăm pentru fiecare punct şi apoi vom vedea când se va trage linie", a declarat Bani la televiziunile deţinătoare de drepturi de transmitere a meciurilor din Liga I.

Rapid Bucureşti rămâne singura echipă din Superliga de fotbal fără victorie, după ce a terminat la egalitate cu Dinamo Bucureşti, 1-1 (0-0), duminică seara, în Giuleşti, în etapa a şasea.

Rapid are cinci egaluri şi un eşec în acest sezon.

Rapid şi Dinamo s-au întâlnit în principala competiţie internă de 116 ori, de 50 de ori a câştigat gruparea alb-roşie, de 40 de ori s-a impus formaţia giuleşteană, iar alte 26 de partide s-au terminat la egalitate. Palmaresul cu Rapid gazdă este de 59 de meciuri, 24 de victorii Rapid, 14 remize şi 21 de succese Dinamo, potrivit LPF.

Neil Lennon a anunţat la finalul meciului că nu va demisiona din funcţia de antrenor al FC Rapid. 

"Nu mă gândesc să demisionez de la Rapid, de abia am venit. Încerc să construiesc ceva aici, nu să plec. Sunt şase meciuri, am pierdut unul singur, de ce să demisionez? Nu pot să promit nimic, nu pot să fac promisiuni pe care nu le pot ţine. Asta e realitatea în fotbal, noi am condus în 4 din aceste 6 meciuri şi totuşi nu am câştigat", a afirmat el.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel