Turnee ATP A înjurat un arbitru la finalul meciului, dar și-a prezentat scuzele pe rețelele sociale
Data publicării:
Jucătorul de tenis a revenit pe rețelele sociale după meci, prezentându-și scuzele pentru comportamentul arătat pe teren.

Tiafoe a adus injurii arbitrului, dar a revenit cu o postare pe rețelele sociale

Jucătorul american Frances Tiafoe, ocupantul locului 17 în ierarhia mondială a tenisului masculin, și-a prezentat public scuze după ce l-a insultat pe arbitrul de scaun, în contextul înfrângerii în fața rusului Roman Safiullin, scor 7-5, 5-7, 7-7 (5/7), în turul al treilea al competiției ATP Masters 1.000 de la Shanghai.

Tiafoe, în vârstă de 26 ani, cap de serie numărul 13, a lansat mai multe injurii la adresa arbitrului de scaun la finalul partidei. Americanul primise o avertizare pentru depășirea timpului la serviciu la 5-5 în tiebreak-ul setului decisiv, iar după încheierea meciului acesta nu s-a mai putut abține. Roman Safiullin va fi adversarul sârbului Novak Djokovic în optimi la Shanghai, cel care a trecut de Flavio Cobolli în cursul zilei de marți, scor 6-1, 6-2.

În cursul serii de marți, „Bigfoe” și-a prezentat scuzele pe contul său de social media: „Îmi prezint sincer scuzele pentru felul în care m-am comportat în seara asta. Nu sunt așa și nici nu vreau să tratez oamenii în acest fel. Am lăsat frustrarea să mă domine în momentele de cotitură și sunt foarte dezamăgit de modul în care am gestionat situația.

Nu e un comportament de acceptat, așa că vreau să-mi prezint scuzele atât arbitrului, cât și turneului, dar și fanilor. O să fiu mai bun pentru toți.”, a scris Tiafoe, într-o postare publicată la Insta Story.



Rămâne de văzut modul în care americanul va fi sancționat, dar și ce cuantum va avea amenda sa. Va urma ca oficialii ATP, cel mai probabil, să deschidă o procedură în acest sens.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Turnee ATP

logo icon Articole similare

Turnee ATP Novak Djokovic revine în circuit cu o victorie la Shanghai

Campionul sârb a reușit să obțină victoria în primul...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

pixel