Stiri A murit mama lui Murat Yakin, selecţionerul Elveţiei
Data publicării:
Murat Yakin, selecţionerul naţionalei Elveţiei, este îndoliat de decesul mamei sale, a anunţat Federaţia elveţiană de fotbal (ASF), cu mai puţin de două săptămâni înainte de meciul împotriva României din preliminariile EURO 2024.

Murat Yakin şi fratele său Hakan deplâng pierderea mamei lor Emine. Aceasta a murit la vârsta de 89 de ani, luni seară, într-un spital din Basel, înconjurată de familia ei.

Murat şi Hakan Yakin erau foarte apropiaţi de mama lor, care a sosit în Elveţia din Istanbul în 1970 împreună cu soţul ei de atunci, Huseyin Husnu Irizik. Fără această solidaritate familială puternică, cei doi fraţi nu ar fi reuşit niciodată în fotbal, a declarat cândva Murat Yakin.

Emine Yakin a devenit faimoasă pentru că a venit la antrenamentele fiilor ei pe o tricicletă atunci când ei jucau pentru FC Basel. De asemenea, ea a fost adesea prezentă pe stadion când ei sărbătoreau câştigarea unor trofee.

Ultima partidă a naţionalei României din preliminariile EURO 2024 va avea loc marţi, 21 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională în compania selecţionatei Elveţiei.

Cu 8 partide disputate, România ocupă în acest moment prima poziţie în Grupa I de calificare la EURO 2024, fiind urmată de Elveţia, 15 puncte din 7 meciuri şi Israel, 11 puncte din 6 meciuri, scrie Agerpres. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Stiri
Tagurile articolului: deces  elvetia  murat yakin  selectioner 

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel