Superliga Romaniei Adrian Mititelu, reacție la declarațiile lui Becali despre William Baeten: „Am rămas șocat!”
Data publicării:
Jucătorul belgian în vârstă de 27 de ani, William Baeten, a fost transferat de FCSB de la FC U Craiova.

În urmă cu o zi, clubul de fotbal FCSB a anunțat oficial cooptarea fotbalistului William Baeten de la FC U Craiova, susținând că jucătorul în vârstă de 27 de ani a efectuat atât vizita medicală, cât și primul antrenament alături de noii săi colegi. Cu toate acestea, Gigi Becali a oferit o declarație care l-a făcut și pe finanțatorul oltenilor, Adrian Mititelu, să își pună întrebări.

„Eu am văzut aseară, la televizor, ce a zis Becali. Nu știu de unde a scos asta, cine i-a zis așa ceva. Am rămas șocat! Am vorbit și cu Baeten. E adevărat că nici el nu înțelegea nimic.

Nu a avut nicio accidentare la genunchi. La noi s-a antrenat la capacitate maximă, a făcut pregătirea ’la sânge’ cum se zice. I-am întrebat și pe doctorii mei din club dacă se pune problema de așa ceva și au zis că nu e nimic.

În plus, am văzut că băiatul a făcut și vizita medicală la ei acolo. Din ce știu, actele sunt semnate de toată lumea. Și de Becali. Chiar nu înțeleg de unde i-a venit asta. Aștept și eu să vedem ce se întâmplă”, a spus Adrian Mititelu, potrivit ProSport.

 
Ce as pus Becali despre Baeten

Gigi Becali a oferit o explicație din cadrul căreia se poate înțelege că Baeten ar avea o problemă la nivelul genunchiului la momentul actual, iar contractul său va propune ca, în cazul în care suferă o accidentare în zona respectivă, înțelegerea dintre el și club va fi reziliată.

„Să vedem la Baeten, să iasă rezultatul medical. A ieșit, dar să vedem ce zice doctorul. Nu știu dacă are probleme, să citească doctorul mâine. E ceva, un dubiu, nu așa de... la genunchi, da.

Dar nu e problemă! E ca luat. Eu nu le dau contractele până ce fac vizita medicală. Va trebui să scriem în contract că dacă se întâmplă o accidentare în acel loc, așa cum identifică medicul, atunci putem rezilia contractul.

Jucătorul o să vrea, altfel nu-i dau contractul. Eu te accept așa, dar dacă se întâmplă tot acolo...”, a afirmat Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel