Superliga Romaniei Alexandru Albu spune că Victor Angelescu a amânat discuţiile de prelungire a contractului. "A zis că vedem, vorbim, nu am primit nimic"
Data publicării:
Alexandru Albu, fostul mijlocaş al Rapidului, spune că ar fi putut rămâne la Rapid dacă cei din conducere ar fi fost mai hotărâţi. Acesta arată cu degetul spre Victor Angelescu, acţionar minoritar la Rapid. 

”Îmi va fi dor de meciurile jucate pe Giulești cu acei suporteri minunați în spate. Dar asta este viața. În viață trebuie să te mai și desparți pentru a te duce pe alt drum.

Cred că orice jucător care se apucă de fotbal, o să-și dorească să joace pe Giulești pentru că atunci te simți fotbalist. Când vezi un stadion plin, un stadion care cântă din primul minut până la ultimul minut, te simți fotbalist și nu-ți mai dorești nimic decât să te bucuri de fotbal.

Noi am avut o discuție după meciul cu Oțelul, dar nu o discuție oficială. Am avut o conversație în vestiar cu domnul Victor Angelescu. Am vorbit cu dânsul și cred că vreo cinci minute a durat.

Eu le-am trimis propunerea mea și ceea ce îmi doresc: doi ani de contract plus unu, deci pe o perioadă foarte lungă. Angelescu a zis că ne vedem, că vorbim, nu am primit nimic din partea lui.

Așa a rămas. Dacă așa a vrut Angelescu, n-am nicio problemă”, a declarat Alexandru Albu pentru GSP

Discuţii în străinătate pentru Alexandru Albu 

"Alexandru Albu are mai multe oferte din străinătate, sunt discuţii cu cluburi din Cipru, o echipă din liga a doua germană şi discuţii în zona arabă. Sunt echipe de top", a declarat impresarul Mihai Stan pentru DC Sport. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel