Volei Arcada Galaţi, start perfect în noul sezon al Diviziei A
Data publicării:
Arcada Galaţi a câştigat al doilea meci în Divizia A la volei masculin şi are un start perfect. Echipa lui Sergiu Stancu a dispus de Steaua Bucureşti în minimum de seturi. 

CS Arcada Galaţi a învins-o pe CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 3-0 (25-21, 25-23, 25-14), sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a doua a Diviziei A1 la volei masculin.

Cel mai bun jucător al vicecampioanei a fost Alexandru Raţă, cu 17 puncte.

Campioana CSM Corona Braşov a trecut de SCM Zalău cu 3-1 (25-18, 25-20, 16-25, 28-26), condusă de Augusto Colito (16 puncte), Ewoud Gommans (15) şi Dusan Stojsavljevic (15).

SCM U Craiova s-a impus în deplasare, în faţa formaţiei CS "U" Cluj cu scorul de 3-0 (25-12, 25-19, 25-14), Dimităr Dulcev remarcându-se cu 11 puncte de la oaspeţi, iar Corey Chavers cu 10.

Trei echipe au câte 6 puncte în clasament, CS Rapid Bucureşti, SCM U Craiova şi CS Arcada Galaţi, conform Agerpres.

Obiectivele echipei de volei CS Arcada Galați, trasate în exclusivitate de antrenorul Sergiu Stancu

„Abordăm sezonul la CSM Arcada Galați ca de obicei. Obiectivele sunt întotdeauna aceleași, ne dorim să câștigăm totul pe plan național, cupa, campionatul, iar în Europa să avem o prezență cât mai lungă.

Dacă detaliem, pentru noi sezonul trecut, chiar dacă nu a fost un sezon rău pentru că am câștigat Supercupa României și am încheiat pe locul 1 în sezonul regulat în campionat, am jucat în Liga Campionilor - asta după mulți ani în care am încercat să intrăm în grupele principale - dar faptul că nu am câștigat campionatul ne-a lăsat cumva un gust amar.

Este clar că anul acesta ne dorim foarte mult să readucem titlul la Galați. Toate eforturile din conducerea clubului au fost făcute pentru ca noi să avem, ca de obicei, un lot competitiv, avem condiții foarte bune de pregătire și ne dorim, clar, să readucem titlul la Galați.”, a spus Sergiu Stancu, antrenorul celor de la CS Arcada Galați, în exclusivitate pentru DCSport.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Volei

logo icon Articole similare

Volei Arcada Galaţi, start perfect în noul sezon al Diviziei A

Arcada Galaţi a câştigat al doilea meci în Divizia A la...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel