Superliga Romaniei Basarab Panduru a făcut analiza sistemului de joc al Rapidului: „N-ai cum să faci asta!”
Data publicării:
Rapid București a debutat în noul sezon al Superligii cu o remiză, în deplasare, scor 1-1 cu UTA Arad, fiind și primul meci oficial disputat sub conducerea antrenorului Neil Lennon.

Barasab Panduru s-a arătat deranjat de tactica echipei Rapid București de a-și păcăli adversarul, declarând că situația este una des întâlnită în fotbalul românesc. Totodată, el a solicitat echipelor din Superliga să transmită corect, încă de la începutul partidei, sistemul și pozițiile jucătorilor în teren.

„La televizor apare un sistem 4-4-2. Cine dă asta? Cei de la Rapid, nu? Deci jucătorii n-au respectat sistemul ăsta? Păcălești adversarul? N-ai cum să faci asta! Am vorbit de anul trecut.

Acum discutăm din prima etapă ca să înțeleagă toată lumea și să termine cu prostiile astea. Manea era mijlocaș, extremă dreapta. De ce facem asta? Nu e normal să facem așa ceva!”, a spus Basarab Panduru, la Prima Sport.

Panduru: „Când te duci la o echipă, te uiți ce fel de jucători ai”

De asemenea, fostul fotbalist a mai spus că nu poate comenta încă deciziile echipei giuleștene, mai ales că jucătorii au un nou antrenor.

„Rapid are antrenor nou, are sistem nou. Sistemele astea nu sunt ușor de implementat. Lui îi place sistemul ăsta cu trei pe fund. Mi s-a părut că el a fost cel care l-a impus. În general, când te duci la o echipă, te uiți ce fel de jucători ai și alegi sistemul cu jucătorii pe care îi ai. 

Eu nu știu dacă se pliază sau nu, spun doar că nu e ușor și nu prea am ce să discut despre prima etapă, una în care văd niște jucători care încearcă să facă niște lucruri pe care antrenorul le-a spus la antrenament.

E foarte greu după doar o etapă. Probabil vor trece câteva etape și vom discuta. El încearcă cu Braun în dreapta și Borza în stânga”, a mai spus Panduru.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel