Superliga Romaniei Basarab Panduru remarcă prestația lui Dinamo, în meciul cu Petrolul. Ce jucător i s-a părut „individualist”
Data publicării:
Dinamo București a reușit să obțină o victorie clară în fața Petrolului Ploiești, scor 4-1, pe teren propriu.

Echipa de fotbal din „Ștefan cel Mare” a obținut prima victorie din noul sezon al Superligii, după ce a fost la un pas de a câștiga partida în fața celor de la CFR Cluj, din prima etapă a campionatului, scor 2-3. „Câinii roșii” i-au condus cu 2-0 pe elevii lui Dan Petrescu, dar ardelenii au reușit să întoarcă soarta meciului.

De această dată, dinamoviștii au reușit să înregistreze o victorie clară în fața „lupilor galbeni”, scor 4-1, pe stadionul „Arcul de Triumf”. Primul gol al meciului i-a aparținut lui Abdallah (12), ca noul jucător Cătălin Cîrjan (41) să înscrie al doilea gol din tot atâtea partide jucate în tricoul „alb-roșu”.

Astrit Selman a adus tabela la 3-0 (61) în favoarea elevilor lui Kopic, ca mai apoi petroliștii să înscrie „golul de onoare” în minutul 82, prin Valentin Țicu. Scorul final, 4-1, a fost înregistrat printr-o lovitură de la 11 metri executată de Dennis Politic, în minutul 86.

Basarab Panduru: „Mi s-a părut puțin individualist”

Basarab Panduru a fost impresionat de evoluția dinamoviștilor, spunând, totodată, că Dennis Politic a arătat o formă de individualism la execuția penalty-ului.

„O mare victorie pentru Dinamo, joc frumos, au deschis repede scorul, Cîrjan a marcat pentru 2-0. E un 4-1 nesperat, probabil că nici ei nu se așteptau.

Începe bine și ca rezultate, dar și prima repriză din meciul cu CFR e de ținut minte. Și meciul acesta e de ținut minte. Dinamo are vână în acest start de campionat. Jucătorii aleargă, se demarcă

(n.r. Denis) Politic mi s-a părut puțin individualist, deși îmi place cum joacă. S-a văzut și la penalty, a pus el mâna pe minge, deși, poate, nu el era executantul.

Selmani era foarte supărat, a venit Abdallah să îi spună ceva, nici nu a vrut să audă. E foarte nervos, până la urmă ia Politic mingea și bate”, a mai declarat Basarab Panduru, la Prima Sport 1.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...

Superliga Romaniei UTA Arad remizează pe teren propriu cu FC Hermannstadt

Partida dintre arădenii conduși de Mircea Rednic și...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Stadionul „Michael Klein” își schimbă denumirea! Ce nume va purta terenul echipei Corvinul Hunedoara

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a spus de ce Oţelul nu a mai făcut niciun transfer. Mesaj pentru jucători înainte de meciul cu Gloria Buzău

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

pixel