Tenis de masă Bernadette Szocs, mesaj clar pentru contestatari după ce a obținut două medalii europene
Data publicării:
Românca a obținut două medalii de argint la Campionatele Europene de tenis de masă de la Linz (Austria).

Jucătoarea română Bernadette Szocs și austriaca Sofia Polcanova au obținut medaliile de argint în proba feminină de dublu, după ce au fost învinse în finală de cuplul ceho-slovac Hana Matelova/Barbora Balazova cu scorul de 3-2 (11-7, 7-11, 11-9, 7-11, 11-6), duminică, la Campionatele Europene individuale de tenis de masă de la Linz (Austria).

Sportiva din țara noastră a evoluat în aceeași zi și în finala probei de simplu, unde a obținut tot o medalie de argint, după ce a fost învinsă de colega sa din proba de dublu, Polcanova, cu 4-1 (11-8, 11-13,12-10, 11-6, 11-9).

Aceasta a revenit pe rețelele sociale pentru a transmite un mesaj tuturor contestatarilor săi și mulțumind totodată celor care au ajutat-o să treacă de perioada mai puțin plăcută din carieră, după JO 2024.

„Am fost atacată și criticată în mass-media și pe rețelele de socializare”

„Sunt foarte fericită că am reușit sa obțin 2 medalii de argint pentru România la Campionatul European de la Linz. După prestația modestă de la Paris, unde am fost atacată și criticată în mass-media și pe rețelele de socializare, am preferat să nu răspund presei și să dovedesc la masa de joc prin rezultate că sunt aceeași sportivă plină de entuziasm - atât la victorii, cât și la înfrângeri, deși am traversat o perioadă complicată, care m-a afectat foarte puternic.

Mulțumesc familiei, prietenilor pentru sprijin și suportul moral. Mulțumiri speciale clubului meu Steaua București (conducători, antrenori, părinți, sportivi) pentru efortul lor necondiționat în toată această perioadă dificilă. Mulțumesc federației că am făcut parte din lotul României, mulțumesc sponsorului meu tehnic Tibhar și mulțumiri tuturor fanilor și susținătorilor care au fost alături de mine!

Vă iubesc pe toți!”, a transmis sportiva, pe contul său de Instagram.

Mesajul sportivei a venit după ce România nu a obținut niciun rezultat notabil la Jocurile Olimpice de la Paris în cadrul competițiilor de tenis de masă. Szocs a ratat calificarea în sferturile probei feminine de simplu de la JO 2024, după ce a fost învinsă în optimi tot de partenera sa de dublu, Sofia Polcanova. Ea a mai participat și în probele de dublu mixt și în cea pe echipe. Alături de Ovidiu Ionescu, Szocs a părăsit proba mixtă în turul doi, în timp ce proba feminină pe echipe a fost încheiată în optimi, când formația din țara noastră (Szocs, Elizabeta Samara și Adina Diaconu) s-a înclinat în fața Indiei.

România a aliniat 11 jucători, șase la feminin și cinci la masculin, la Campionatele Europene individuale de tenis de masă de la Linz (Austria), care au loc între 15 și 20 octombrie.

La Europenele din 2022, Bernadette Szocs a obținut titlul la dublu feminin. La Munchen, în cadrul aceleiași probe, Elizabeta Samara și
Andreea Dragoman au fost medaliate cu argint, iar Adina Diaconu cu bronz.

La dublu mixt, Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au obținut medaliile de bronz.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Tenis de masă

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei După accidentare, Adrian Șut mai primește o lovitură

Fotbalistul celor de la FCSB trece prin momente grele.

Fotbal international Neymar a revenit pe terenul de fotbal, după o pauză de un an

Revenirea fotbalistului brazilian a fost primită cu...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Sursa: Agerpres

Florentin Petre e sincer după înfrângerea în faţa FCSB-ului. "E cea mai bună echipă din Liga 1"

pixel