Superliga Romaniei Bernd Storck a prefațat meciul împotriva formației Dinamo București. La ce se așteaptă antrenorul celor de la Sepsi OSK
Data actualizării:
Data publicării:
Antrenorul covăsnenilor a oferit o serie de declarații premergătoare meciului de sâmbătă seară, din a treia etapă a Superligii, partidă în care Sepsi OSK primește vizita celor de la Dinamo București.

Storck: „Au jucători ofensivi buni, trebuie să îi oprim”

Antrenorul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Bernd Storck, a declarat vineri, într-o conferință de presă premergătoare duelului de sâmbătă cu Dinamo București, că se așteaptă ca cele două formații să creeze un meci frumos. Meciul dintre cele două formații se desfășoară sâmbătă seară, pe terenul covăsnenilor, în a treia etapă a noului sezon al Superligii.

De asemena, Storck a mai adăugat că ambele formații au avut un start bun în noul sezon, menționând, în același timp, că Dinamo și-a schimbat componența și stilul de joc față de stagiunea trecută, devenind o echipă periculoasă.

„Va fi un joc foarte bun, pentru că ambele echipe vor să câștige. De altfel, ambele echipe au început bine sezonul. (...) Dinamo este o echipă diferită acum. Au schimbat mulți jucători, au schimbat puțin și stilul. Au jucători ofensivi foarte periculoși. Deci, suntem pregătiți, știm la ce trebuie să ne așteptăm de la această echipă, știm cum joacă.

Dar și noi trebuie să continuăm drumul nostru de succes. Au jucători ofensivi buni, trebuie să îi oprim. Sunt buni pe contraatac, tranziție bună. Sunt foarte periculoși, au o echipă bună, au și jucători noi buni și vor face cu siguranță un alt sezon decât cel trecut”, a declarat Bernd Storck.

Antrenorul formației din Sfântu Gheorghe a mai anunțat că atitudinea elevilor săi este una pozitivă, astfel că sunt pregătiți pentru a obține victoria în fața celor de la Dinamo.

„Partida se va juca puțin cam târziu, la ora 22:00, nu e foarte plăcut, dar sperăm că vom avea mulți suporteri care ne vor susține în acest joc și atunci totul este posibil.

Încercăm să luăm și aceste trei puncte, dăm tot ce avem mai bun, echipa este bine pregătită, echipa este într-o stare bună, atmosfera este fantastică”, a mai spus el.

Kopic: „trebuie să ne ridicăm la cel mai înalt nivel al nostru”

Antrenorul celor de la Dinamo București, Zeljko Kopic, a declarat, totodată, în conferința de presă premergătoare duelului de sâmbătă, că echipa sa trebuie să se ridice la cel mai înalt nivel pentru a câștiga puncte în meciul din deplasare împotriva covăsnenilor.

„Cei de la Sepsi evoluează foarte bine pe teren propriu, au început sezonul cu două victorii, așa că dacă vrem să câștigăm puncte acolo, trebuie să ne ridicăm la cel mai înalt nivel al nostru.

Atmosfera în cadrul lotului este una bună după succesul cu Petrolul Ploiești, așa că mergem acolo să ne luptăm pentru puncte.

Am analizat atent adversarul, iar Sepsi, ca orice altă echipă, are puncte forte, dar și slăbiciuni. Așa că noi vom încerca să speculăm aceste slăbiciuni”, a menționat tehnicianul „câinilor roșii”.

Partida dintre Sepsi OSK și Dinamo București se va juca sâmbătă, 27 iulie, începând cu ora 22:00, pe Arena Sepsi OSK din Sfântu Gheorghe.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Cum arată programul etapei a X-a din Superliga

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat programul...

Superliga Romaniei Meciul Oțelului Galați cu CFR Cluj se amână din nou

Partida din a șasea etapă a Superligii, dintre Oțelul...

Superliga Romaniei Zeljko Kopic, analiză a noului sezon al Superligii

Antrenorul echipei Dinamo București a analizat startul...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel