Superliga Romaniei Bogdan Andone îl acuză pe Dorinel Munteanu că "l-a înjurat non-stop" pe arbitrul Cristian Moldoveanu
Data publicării:
Bogdan Andone, eliminat în minutul 84 al meciului FC Botoşani - Oţelul Galaţi 2-3, a ieşit la atac la finalul meciului. 

Bogdan Andone, antrenorul lui FC Botoşani, a văzut cartonaşul roşu în minutul 84 al meciului cu Oţelul Galaţi, după ce l-a înjurat pe arbitrul asistent al partidei, iar ulterior pe centralul Cristian Moldoveanu. 

La final, Bogdan Andone l-a acuzat pe Dorinel Munteanu că şi el l-a înjurat pe arbitru. 

”Nu am ce să discut de joc. A fost decis de două faze fixe, greșelile noastre, dar am avut și un penalty neacordat. Vreau să atrag atenția supra delegării.

Un meci cu intensitate, a fost delegat un arbitru debutant, care de la începutul jocului a fost înjurat de antrenorul advers non-stop. Fără personalitate, alb la față. Al patrulea arbitru a fost la fel. Nu s-au întors la bancă adversară. Mereu a fost (n.r. centralul) cu fața la noi", a declarat Bogdan Andone.

Oţelul Galaţi şi FC Botoşani s-au înfruntat în prima etapă a sezonului de Liga I, într-o reeditare a ultimei etape din playout. 

Oţelul Galaţi a început mai bine meciul, reuşind să deschidă scorul încă din minutul 6, prin Alex Pop, după un contraatac rapid. Până la pauză, însă, FC Botoşani a reuşit să egaleze. În minutul 33, Friday Adams a înscris pentru gazde, iar la cabine s-a intrat cu scor egal, 1-1. 

După pauză, tot FC Botoşani a marcat, prin Sebastian Mailat, la capătul unei faze în care Iustin Popescu a respins slab o minge lungă aruncată spre atacul botoşănenilor. La doar câteva zeci de secunde după gol, FC Botoşani putea duce scorul la 3-1, dar mingea s-a scurs pe lângă poarta lui Iustin Popescu. 

Zivulic a reuşit egalarea în minutul 65, după o lovitură de colţ executată de Juri Cisotti. Este primul gol reuşit de Zivulic din sezonul 2014-2015 încoace. Acelaşi Zivulic a marcat şi în minutul 66, din centrarea aceluiaşi Juri Cisotti. Fază trasă la indigo! 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel