Superliga Romaniei Bogdan Andone, prima reacţie după ce LPF l-a suspendat 4 etape
Data publicării:
Bogdan Andone a fost suspendat 4 etape de Comisia de Disciplină a LPF pentru ieşirea nervoasă de la meciul dintre FC Botoşani şi Oţelul Galaţi. 

În minutul 84 al partidei cu Oţelul Galaţi, la scorul de 3-2 pentru gălăţeni, Bogdan Andone s-a enervat după ce arbitrul nu a acordat o lovitură liberă pentru FC Botoşani la marginea careului. Iniţial s-a răstit la arbitrul asistent şi a fost avertizat cu cartonaş galben, însă ulterior a luat foc şi a început să îl înjure pe centralul Cristian Moldoveanu, motiv pentru care a fost eliminat. Bogdan Andone nu s-a lăsat dus uşor şi a continuat să ţipe şi să îl înjure pe arbitru. 

Bogdan Andone a primit o suspendare de 4 etape şi o amendă de 6000 lei. 

"Vreau să discut puţin de incidentul de la meciul cu Oţelul. E clar că regret acel incident. Cel mai probabil am greşit. De fapt, mai mult ca sigur. Şi nu e o reacţie normală. Dar cred că în viaţa oricărui om există un astfel de moment sau mai multe în care pur şi simplu îţi pierzi cumpătul şi nu mai ai control. Asta mi s-a întâmplat şi mie. Încă o dată, regret momentul şi sper să nu se mai întâmple", a declarat Bogdan Andone pentru site-ul clubului. 

Decizia LPF, una record

"Eliminare Bogdan Andone (FC Botoșani) - În temeiul art. 67 din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 2.900 lei.

În temeiul art. 65.a din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 6.000 lei.

În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă prevăzută de art. 65.a din RD, respectiv suspendare pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 6.000 lei", a transmis LPF.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel