Superliga Romaniei Cătălin Cîrjan, remarcatul primei etape la Dinamo. "Magic! Calităţi care îl vor duce în vederile naţionalei"
Data publicării:
Dinamo a pierdut în prima etapă contra lui CFR, scor 3-2, după ce a condus cu 2-0. Cătălin Cârjan, fotbalist crescut la Arsenal, este remarcatul primei etape în echipa "câinilor". 

"După o primă repriză extraordinar de bună a noastră, cu atitudine, cu agresivitate, cu goluri frumoase, ca pe PlayStation, CFR, echipă cu o calitate extraordinară care se va bate cu siguranţă la campionat, a jucat mai bine. A fost şi tinereţea, căldura, greşelile personale, astea ne-au costat. Îmi doresc din toată inima să câştigăm toate cele trei puncte cu Petrolul. 

Cîrjan a fost magic. Dacă va ajunge la potenţialul maxim, şi o va face, este de altă clasă. Îmi place foarte mult de el, este un copil foarte bine educat, iar calităţile pe care le are îl vor duce şi în vederile echipei naţionale. Problema e alta, lumea vede doar la meci. Dar să vedeţi cum se antrenează. Toţi jucătorii pe care îi avem au o atitudine foarte bună din punctul ăsta de vedere. Aseară puteam scoate un egal. CFR e o echipă bună, dar şi noi am fost buni. Prima repriză ne dă speranţe că putem face un an bun", a declarat Florentin Petre la Fanatik. 

Cîrjan: Preferam să câştigăm şi să nu marchez eu 

”Am făcut o primă repriză bună. S-a văzut experiența lor. Au venit peste noi și au întors rezultatul. Mă bucur foarte mult că am marcat și să joc. Anul trecut a fost unul greu pentru mine.

Preferam să câștigăm și să nu marchez eu. Nu vreau să vorbesc de ce s-a întâmplat. Vreau să joc fotbal de plăcere. Dacă jucăm ca în prima repriză, nu vom avea probleme.”, a declarat Cătălin Cîrjan, la flash-interviu.

CFR s-a impus cu 3-2 contra lui Dinamo, cu un gol marcat în prelungiri de Tachtsidis. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel