Superliga Romaniei Ce explicații oferă Gică Hagi după înfrângerea de acasă cu Unirea Slobozia, scor 0-1
Data publicării:
Farul Constanța a fost învinsă, în primul meci din noul sezon al Superligii, de către nou promovata Unirea Slobozia, scor 0-1.

Echipa care a promovat pentru prima dată în Superliga a debutat cu dreptul în noul sezon, reușind să învingă formația lui Gică Hagi, Farul Constanța, scor 1-0.

Singurul gol al partidei a fost înregistrat chiar de către fostul jucător al constănțenilor, Florin Purece, în minutul 19.

Antrenorul Gică Hagi a explicat că indiferent de înfrângerea de vineri seară, meciul împotriva Unirii Slobozia rămâne doar un prim meci, iar Farul Constanța va încerca să se redreseze pe parcursul întregului sezon al Superligii.

Hagi: „E doar începutul. Mergem înainte”

„Un meci pierdut acasă. Nu am știut să marcăm goluri... Normal că atunci când nu marchezi, adversarul te poate prinde. Din păcate în prima repriză nu am produs nimic. În a doua repriză... ușor, ușor ne-au venit ocaziile.

Am făcut schimbări și s-a văzut calitatea. E prima etapă. Sunt și lucruri bune pe care le-am făcut, dar și unele mai puțin bune. Când se pierde, e mai bine să nu vorbim. Să mergem mai departe, să scoatem ce trebuie. Să vorbim mai puțin. Asta trebuie să facem. Vom merge mai departe.

Cum să se vadă noul sezon dacă a început cu o înfrângere? E clar, ce să zic. E doar începutul. Mergem înainte. Golgheterii echipei în toate meciurile amicale sunt jucătorii U21. O fi vreo întâmplare?

Ianis a fost lângă vestiar. Îi mulțumim că a venit, dar păcat că nu am câștigat. Sunt supărat în momentul de față.”, a spus Gică Hagi, după meciul Farului.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel