Superliga Romaniei Ce obiectiv are Zeljko Kopic pentru noul sezon al Superligii
Data actualizării:
Data publicării:
Antrenorul dinamoviștilor a anunțat care este obiectivul clubului de fotbal în stagiunea 2024/2025.

Antrenorul croat al celor de la Dinamo București a declarat că obiectivul pentru sezonul 2024/2025 al Superligii va fi lupta pentru atingerea unui loc aproape de primele șase formații, sau mai mult decât atât, calificarea în play-off.

Zeljko Kopic: „Ne dorim să ne luptăm pentru play-off”

„Am discutat în club despre obiectivele pentru noul sezon. Ne dorim să fim aproape de primele șase echipe ale campionatului, să ne luptăm pentru play-off.

Pentru club este important să jucăm un fotbal bun, să avem rezultate bune, să promovăm jucători tineri și să creăm o bază pentru următorul sezon, astfel încât să nu schimbăm mereu mulți jucători la fiecare șase luni sau la fiecare an”, a spus acesta.

„Planul nostru era să semnăm cu jucătorii devreme”

De asemenea, Kopic a mai anunțat transferul a doi jucători la echipa „alb-roșie”, mărturisind totodată faptul că dinamoviștii doresc să mai schimbe unele aspecte din cadrul lotului și în perioada următoare.

„Căutăm jucători, ne interesează să facem câte un transfer în fiecare compartiment, în total patru sau cinci. Am contactat câțiva jucători, însă în această perioadă piața transferurilor este deschisă, iar fotbaliștii și impresarii analizează opțiunile pe care le au.

Planul nostru era să semnăm cu jucătorii devreme, pentru a-i avea la pregătire, însă nu depinde numai de noi. Jucătorii de calitate așteaptă să vadă ce oferte mai primesc. Ce pot să spun e că suntem aproape de a semna doi jucători, mai trebuie să așteptăm doar câteva zile, însă eu sper că totul va fi bine”, a mai spus Zeljko Kopic.

Echipa de fotbal Dinamo București va debuta în noul sezon al Superligii duminică, 14 iulie, în fața celor de la CFR Cluj. Meciul se va desfășura în Gruia, începând cu ora 19:00.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel