Superliga Romaniei Ce se întâmplă cu Albion Rrahmani, după accidentarea din meciul contra CFR Cluj
Data publicării:
Rapid București a reușit să înscrie în prelungirile partidei din a doua etapă a Superligii, scor 2-2 cu CFR Cluj, într-un meci în care ardelenii au condus jocul.

Jucătorul kosovar Albion Rrahmani s-a accidentat în timpul meciului cu CFR Cluj, scor 2-2. Rapidiștii au reușit să înscrie golul egalizator în prelungiri (90+7), prin Florent Hasani. Atacantul în vârstă de 24 de ani a fost înlocuit după ce a suferit o contuzie dură după un contact cu un adversar.

Robert Niță: „Sperăm să fie recuperat până la meciul de luni”

Robert Niță a oferit ultimele informații despre starea de sănătate a lui Albion Rrahmani, spunând că fotbalistul a efectuat deja un RMN, iar șansele să se refacă pentru derby-ul cu Petrolul Ploiești sunt mari.

„Referitor la Rrahmani, a făcut niște investigații ieri, azi-dimineața a făcut un RMN și la prima vedere este o contuzie foarte puternică, nu este nimic osos. Și sperăm să fie recuperat până la meciul de luni.

CITEȘTE ȘI Petrolul Ploiești se desparte de un jucător, după înfrângerea clară cu Dinamo, scor 1-4

Sunt șanse ca el să fie recuperat până la ora meciului cu Petrolul Ploiești. Se mai așteaptă doar interpretarea, concluzia scrisă de la RMN-ul de azi. A fost și ieri la bază și a mai făcut niște lucruri acolo.

La prima vedere, pe display-ul aparatului nu s-au văzut probleme, dar trebuie făcută o interpretare amănunțită de doctor, dar în principiu nu are nimic osos și sunt șanse mai să fie recuperat pentru meciul de la Ploiești, a spus Niță, potrivit Fanatik.

Petrolul Ploiești a suferit o înfrângere clară, în a doua etapă a Superligii, scor 1-4 cu Dinamo București, pe „Arcul de Triumf”.

Rrahmani va continua în Giulești

Victor Angelescu, acționarul minoritar al clubului, spune că Albion Rrahmani are șanse mai mari să rămână decât să plece, deși perioada de transferuri este deschisă până pe 9 septembrie. 

„Nu putem spune 100% că nu pleacă Rrahmani, dar în acest moment nu pleacă. Mai e perioadă de transferuri, se poate întâmpla orice, dar, la cum vedem noi lucrurile, există șanse destul de mari să rămână. Avem destui atacanți.

Am și transferat unul nou și nu suntem interesați de alt atacant în condițiile în care nu va pleca Rrahmani. Pentru Rrahmani nu există negocieri avansate sau vreo ofertă pe care să ne-o gândim să o acceptăm în viitorul apropiat.

Au fost mai multe echipe interesante, dar, dacă nu l-am dat, înseamnă că nu ne-am înțeles la suma de transfer”, a spus Angelescu.

„Dacă se va face o ofertă, atunci voi merge să vorbesc cu patronul Dan Șucu. Apoi, dacă va fi o ofertă bună și pentru mine, voi alege. Eu sunt interesat să merg să joc în oricare din cele mai bune cinci campionate ale Europei.

Îmi doresc să joc la cele mai bune echipe ale lumii și sper că voi reuși într-o zi. Acum sunt aici, concentrarea mea este 100% la Rapid. Voi lupta pentru echipa mea și pentru toți suporterii noștri pentru că ei ne susțin mereu, în orice situație. Cât timp sunt aici voi da 100% de fiecare dată.”, a spus atacantul kosovar, într-o conferință de presă.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel