Stiri Ciprian Marica: Am avut salariul minim la FCSB. Nu am avut niciun beneficiu
Data publicării:
Ciprian Marica a vorbit despre perioada petrecută la FCSB, dar şi despre modul în care l-au perceput fanii lui Dinamo Bucureşti pentru acest transfer. 

"Cei care au înţeles şi care sunt mai maturi, au înţeles că profesionalismul şi sentimentalul nu merg în aceeaşi direcţie mereu, nu poţi să le îmbini mereu. E ideal să joci la echipa la care ai crescut, să îţi închei cariera acolo. Dar câteodată nu se poate. 

Uşa mea a fost închisă la Dinamo, nu am avut cum să mă mai întorc acolo. A fost un "aici nu se poate". 

Vreau să mai spun ceva. Oamenii au încă impresia că eu m-am dus pentru bani la FCSB. Nu am câştigat niciun ban la FCSB, am avut salariul minim pe economie. Şi m-am şi accidentat. Unii poate pun faptul că nu m-am dus la Dinamo că m-am înţeles pe bani dincolo. Nu, eu voiam doar să prind Campionatul European. Nu am avut niciun beneficiu. Mai erau unii care ziceau că mi-a dat Gigi nu ştiu ce. Nu mi-a dat nimic, nu am avut nicio înţelegere ascunsă. Era o primă dacă ne calificăm în Liga Campionilor, dacă merg la echipa naţională", a declarat Ciprian Marica la Arena Sport.ro

Ciprian Marica a semnat cu FCSB la începutul anului 2016, pe o perioadă de 12 luni, fără a primi, însă, vreun salariu. Din nefericire pentru el, s-a accidentat după doar patru meciuri jucate. La 31 octombrie 2016, Ciprian Marica şi-a anunţat retragerea din fotbal. 

Marica a jucat și 71 de meciuri pentru echipa națională, pentru care a evoluat între anii 2003 și 2014 și pentru care a marcat 25 de goluri.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Stiri
Tagurile articolului: ciprian marica  dinamo  fcsb  fotbal  romania 

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel