Superliga Romaniei Condiţia ca Dinamo să ia puncte la Sf. Gheorghe. Zeljko Kopic a prefaţat duelul cu Sepsi OSK
Data publicării:
Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a prefaţat duelul cu Sepsi OSK, din etapa a III-a a Superligii. Dinamo are o înfrângere şi o victorie în primele două etape, în urma unor meciuri extrem de spectaculoase. 

Dinamo a pierdut duelul cu CFR Cluj din prima etapă, scor 2-3, după ce a condus cu 2-0, şi a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu 4-1 pe teren propriu, în etapa a doua. Sepsi OSK, de cealaltă parte, are 6 puncte după primele două etape. Kopic ştie care este condiţia pentru ca Dinamo să ia punct sau puncte din duelul cu covăsnenii. 

"Cei de la Sepsi joacă foarte bine pe teren propriu, au început sezonul cu două victorii, aşa că dacă vrem să câştigăm puncte acolo trebuie să ne ridicăm la cel mai înalt nivel al nostru. Atmosfera în cadrul lotului este una bună după succesul cu Petrolul Ploieşti, aşa că mergem acolo să ne luptăm pentru puncte. Am analizat atent adversarul, iar Sepsi, ca orice altă echipă, are puncte forte, dar şi slăbiciuni. Aşa că noi vom încerca să speculăm aceste slăbiciuni", a menţionat tehnicianul.

Dinamo mai aşteaptă un transfer 

"Din cele patru reprize jucate de noi până acum consider că trei au fost foarte bune, eu sunt satisfăcut. Echipa este pe drumul cel bun şi cred că cele 3 puncte pe care le avem în momentul de faţă sunt pe deplin meritate. Însă e important ca de acum înainte să ne menţinem măcar la acest nivel şi să încercăm să avem evoluţii chiar şi mai bune", a precizat el.

Întrebat dacă mai aşteaptă jucători noi, Zeljko Kopic a răspuns: "Sunt discuţii pentru un transfer, dar aşteptăm să vedem ce se întâmplă. Nu pot să spun pe ce post evoluează jucătorul în cauză", conform Agerpres.

Astrit Selmani le cere colegilor să rămână cu picioarele pe pământ 

"Urmează un meci greu, cu un adversar bun, care a început campionatul cu şase puncte în două partide. Dar noi ne-am antrenat bine şi suntem pregătiţi să luptăm şi să le dăm adversarilor o replică pe măsură. Trebuie să ne concentrăm numai pe acest meci, nu pe ce urmează sau pe ce a fost. Am câştigat trei puncte etapa trecută, dar trebuie să o luăm pas cu pas şi să rămânem cu picioarele pe pământ", afirmat atacantul kosovar.

"Am învăţat din sezonul trecut ce era de învăţat. Ne-am salvat de la retrogradare după un campionat greu. Dar mulţi jucători au plecat, au venit la fel de mulţi... acum este o echipă diferită faţă se sezonul precedent. Sincer, nu cred că putem compara aceste două sezoane. Suporterilor le transmit să continuă să vină la stadion în număr mare pentru că ne ajută mult. Cu atât mai mult în deplasare, pentru că ne fac să ne simţim ca pe teren propriu", a adăugat Astrit Selmani.

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte formaţia Sepsi OSK, sâmbătă, de la ora 22:00, pe Arena Sepsi OSK din Sfântu Gheorghe, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Superligii.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Cum arată programul etapei a X-a din Superliga

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat programul...

Superliga Romaniei Meciul Oțelului Galați cu CFR Cluj se amână din nou

Partida din a șasea etapă a Superligii, dintre Oțelul...

Superliga Romaniei Zeljko Kopic, analiză a noului sezon al Superligii

Antrenorul echipei Dinamo București a analizat startul...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel